Şanlıurfa'da Seyit Hışırlı U-11-U13 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası başladı - Son Dakika
Spor

Şanlıurfa'da Seyit Hışırlı U-11-U13 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası başladı

Şanlıurfa\'da Seyit Hışırlı U-11-U13 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası başladı

Şanlıurfa'da düzenlenen Seyit Hışırlı U-11-U13 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası'nın açılış seremonisi gerçekleştirildi. Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen şampiyonada bin 200 sporcu mücadele edecek. Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti ve bu tür organizasyonların çok yönlü kazanımları olduğunu belirtti. Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de sporculara başarılar dileyerek turnuvada emeği geçenlere teşekkür etti. Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu ise geleceğin şampiyonlarını yetiştirmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi ve turnuvada geleceğin Avrupa ve dünya şampiyonlarının çıkacağına inandığını ifade etti. Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren ise Türkiye Şampiyonasına ev sahipliği yapmaktan mutlu olduklarını belirtti. Turnuva 16 Temmuz'da sona erecek.

14.07.2023 21:47

Şanlıurfa'da düzenlenen Seyit Hışırlı U-11- U13 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonasının açılış seremonisi gerçekleştirildi.

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Şanlıurfalı güreşçi Seyit Hışırlı adına, 11 Nisan Stadyumunda düzenlenen şampiyonada bin 200 sporcu mücadele edecek.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, törende yaptığı konuşmada organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Bu tür organizasyonların çok yönlü kazanımları olduğunu ifade eden Ayhan, "Buraya yaklaşık 50 ilden evladımız gelmiş. Buranın havasını solacakları, bu güzel şehrin güzel mekanlarını görecekler. Bu tür turnuvaların hiç bir kaybedeni olmaz. Herkes kazanır. Biz de en genç şehri olarak bütün federasyonlarımızla ortak çalışmamız var. Organizasyona destek veren bütün belediyelerimize teşekkür ediyorum. Amacımız yarınımız olan evlatlarımıza güzel imkanlar sağlamak." diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de sporculara başarılar dileyerek turnuvada emeği geçenlere teşekkür etti.

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Federasyon Başkanı Şeref Eroğlu ise geleceğin şampiyonlarını yetiştirme için ellerinden gelen her şeyi yapmaya devam ettiklerini belirtti.

Son yıllarda Türk sporcuların güreşte önemli başarılara imza attığını vurgulayan Eroğlu, düzenlenen turnuvada geleceğin Avrupa ve dünya şampiyonları çıkacağına inandığını ifade etti.

Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren de Türkiye Şampiyonasına ev sahipliği yaptıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

38 hakemin görev aldığı turnuva 16 Temmuz'da sona erecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Şanlıurfa'da Seyit Hışırlı U-11-U13 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement