Sarıca: "Kazanırsak Son 16 İçin Büyük Avantaj Elde Edebileceğimiz Bir Maç" - Son Dakika
Spor

Sarıca: "Kazanırsak Son 16 İçin Büyük Avantaj Elde Edebileceğimiz Bir Maç"

Sarıca: "Kazanırsak Son 16 İçin Büyük Avantaj Elde Edebileceğimiz Bir Maç"

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, Euroleague’in 2. haftasında Yunan ekibi Panathinaikos ile zor bir maç oynayacaklarını belirterek, "Kazanırsak son 16 için büyük avantaj elde edebileceğimiz bir maç" dedi.

20.10.2015 12:16

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, Euroleague'in 2. haftasında Yunan ekibi Panathinaikos ile zor bir maç oynayacaklarını belirterek, "Kazanırsak son 16 için büyük avantaj elde edebileceğimiz bir maç" dedi.

Basketbol Euroleague C Grubu'nda mücadele eden Pınar Karşıyaka'nın 22 Ekim Perşembe günü Atina'da yapacağı Panathinaikos maçı öncesi başantrenör Ufuk Sarıca, karşılaşma hakkında Karşıyaka Kulübü tarafından yazılı açıklama yaptı.

"KAZANIRSAK SON 16 İÇİN BÜYÜK AVANTAJ ELDE EDEBİLECEĞİMİZ BİR MAÇ"

Hafta sonu güzel bir basketbol oynayarak kendi evlerindeki kazanması gereken bir maçı aldıklarını belirten Sarıca, "Arka arkaya çok kısa süreli, zor maçlar oynadık. Ama gösterdiğimiz oyun anlayışı ve konsantrasyon beni en çok mutlu eden unsurlar oldu. Euroleague'de perşembe günü Atina'da Panathinaikos'a karşı çok önemli bir karşılaşmamız var. Kazanırsak son 16 için büyük avantaj elde edebileceğimiz bir maç. Euroleague'de deplasmanda kazanmak kolay değil, hele Atina'da Panathinaikos taraftarı önünde bu daha da zor. Orada kazanmak için hem teknik anlamda hem de mental anlama çok iyi durumda olmak gerekiyor. Barcelona Lassa'dan sonra Panathinaikos'u da yenmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

JUSTIN CARTER OYNAYACAK

El parmağındaki sakatlık nedeniyle Spor Toto Basketbol Ligi'nin ikinci haftasında oynanan Türk Telekom maçında görev alamayan Justin Carter'ın, Panathinaikos maçında büyük olasılıkla oynayabileceği açıklandı.

Pınar Karşıyaka, 22 Ekim Perşembe günkü Panathinaikos maçı için 21 Ekim Çarşamba günü İzmir'den hava yoluyla Atina'ya gidecek. Pınar Karşıyaka maçtan bir gün sonra 23 Ekim Cuma günü Atina'dan İstanbul'a geçerek ve 25 Ekim Pazar günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sarıca: 'Kazanırsak Son 16 İçin Büyük Avantaj Elde Edebileceğimiz Bir Maç' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement