Dünya Kupası'nda oynayabilmesi için 35 köyden 35 imam hatim indirmişti! Sadio Mane'den kötü haber geldi - Son Dakika
Spor

Dünya Kupası'nda oynayabilmesi için 35 köyden 35 imam hatim indirmişti! Sadio Mane'den kötü haber geldi

Senegal halkının Dünya Kupası'na katılabilmesi adına tüm çarelere başvurduğu yıldız futbolcu Sadio Mane'den kötü haber geldi. Yıldız futbolcunun sakatlığını atlatamadığı ve Dünya Kupası'na katılamayacağı açıklandı.

17.11.2022 22:29  Güncelleme: 23:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sadio Mane, Dünya Kupası'na katılamıyor. Senegal Milli Takımı, star futbolcunun kadroda olmadığını açıkladı. Senegal halkı, Mane'nin takımda olabilmesi için tüm çarelere başvurmuştu.

35 köyden 35 imam gelip hatim indirmişti! Sadio Mane'den kötü haber

35 KÖYDEN 35 İMAM GELDİ

Mane'nin inşa ettirdiği camiye 35 köyden 35 imam gelip 45 hatim indirmişti. Bu olay dünya basınında da geniş yankı bulmuştu.

YENİ TAKIMINDA DA COŞTU

6 yılda efsaneleştiği Liverpool'dan sezon başında Bayern Münih'e transfer olan Mane, Almanya'da da adından söz ettirdi. Senegalli futbolcu 23 maçta 11 gol atıp 4 asist üretti. Mane, Senegal Milli Takımı ile de 92 maçta 33 gol kaydetti.

Dünya Kupası\'nda oynayabilmesi için 35 köyden 35 imam hatim indirmişti! Sadio Mane\'den kötü haber geldi

Son Dakika Spor Dünya Kupası'nda oynayabilmesi için 35 köyden 35 imam hatim indirmişti! Sadio Mane'den kötü haber geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • süleyman hakan gökşen: yani,bu işler duayla halledilecek işler değil, bilimsel bir konu ama maalesef hâlâ bilime inanmayanlar var... 4 3 Yanıtla

Advertisement