Şener Sevincini Maç Sonuna Sakladı - Son Dakika
Spor

Şener Sevincini Maç Sonuna Sakladı

Şener Sevincini Maç Sonuna Sakladı

Trabzonspor Başkanı Şener Sevincini Maç Sonuna Sakladı

08.11.2010 10:28  Güncelleme: 10:37

Trabzonspor'un Galatasaray'ı 2 - 0'la geçerek liderlik koltuğuna oturduğu maç sırasında Başkan Sadri Şener, fazla sevinemedi. Yakın arkadaşı Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın yanında oturması nedeniyle golleri sadece alkışlayan Başkan Şener, maç sonunda ise büyük sevinç yaşadı. Polat'ı yolcu ettikten sonra yönetim kurulu üyeleri ile sarılan Şener'in, çalan kolbastı müziğine de kısa süreli eşlik ettiği belirtildi. Şener'in yakın çevresine, "Bu takım her şeyi hak ediyor. Bursaspor'u da mağlup edersek tüm takıma önemli bir jest yapacağım" dediği öğrenildi.

AVNİ AKER RESİTALİ

Bu sezon Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynadığı 3 derbi maçı da kazanan Trabzonspor'da ayrı bir mutluluk yaşanıyor. Başkan Şener, büyük maçların kazanılmasının şampiyonluk yolunda önemli bir adım olduğunu belirterek, " Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ı mağlup etmek gerçekten küçümsenmeyecek bir başarı. Artık Trabzon'a gelen takımların buradan bir puan almaya dahi gönlü razı olmalı. Bu geçmişte böyleydi, umarım bundan sonra da böyle olur" dedi.

TRABZON SABAHA KADAR UYUMADI

Trabzonsporlu taraftarlar, Galatasaray galibiyetinin ardından araçlarla şehir turu attı. Şehrin en işlek caddelerini tezahüratlarla inleten bordo - mavili taraftarların eğlencesinin günün erken saatlerine kadar sürdüğü belirtildi. Emniyet güçlerinin de fazla mesai yaptığı gecede hiçbir olumsuz yaşanmadı.

ENGİN'DEN UMUT'A, "NE DEPAR ATTIN KARDEŞİM, HELAL OLSUN"

Trabzonspor'un Galatasaray'a attığı golde savunmadan kaptığı topu Engin'e atan ardından bu futbolcuyla birlikte müthiş bir depar atarak, aldığı pasla golü de atmayı başaran Umut'a takım arkadaşından övgü geldi. Engin, maç sonunda Umut'a, "Topu bana attığında sadece Yattara ile koştuğumuzu sanıyordum. Sonra seni görünce golü hak ettiğini düşündüm ve topu sana attım. Sende golü attın. Ne depar attın kardeşim, helal olsun" diyerek övgüler yağdırdı.

"DÖRT BÜYÜKLERİN EFENDİSİ"

Trabzon'dan yayın yapan yerel gazetelerde Galatasaray galibiyetine geniş yer ayırdı. Kuzey Ekspres Gazetesi, "Liderlik bize yakışır aslanım" şeklinde başlık atarken, Günebakış Gazetesi, "Hagi olsa ne yazar, fırtına fiyaka bozar", İlkhaber Gazetesi ise, "Zirvenin efendisi Trabzonspor" manşetini attı. Taka Gazetesi, "Lidere selam durun" ve "Üç büyük yok, tek büyük var" manşetlerini kullanırken, Karadeniz Gazetesi, "Trabzon egemenliğini ilan etti.. İşte en büyük" ve "Dört büyüklerin efendisi, liderinizi selamlayın" başlıklarını kullandı. Gazetelerdeki köşe yazarları da takıma övgüler yağdırdı ve bu kadroyla şampiyonluğun yakalanabileceğine vurgu yaptı.

YUNUS EMRE SEL - TRABZON/ DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Şener Sevincini Maç Sonuna Sakladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement