Sergen Yalçın İstifa Edecek mi İşte Detaylar - Son Dakika
Spor

Sergen Yalçın İstifa Edecek mi İşte Detaylar

Sergen Yalçın İstifa Edecek mi İşte Detaylar

Gaziantepspor'un başına geçtiği günden bu yana ilgi odaığı olan ve aldığı galibiyetlerle dikkat çeken Sergen Yalçın, kırmızı siyahlı takımla yolun sonuna geldi.

10.01.2014 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantepspor'da dün yaşanan gelişmelerin ardından İbrahim Kızıl'ın yeni yönetimde yer almayacağı ve kongereye tek adayla gidileceği ifade edildi. Kırmızı siyahlılarda yeni yönetimin Bilal Çeker başkanlığında görev alacağı da kırmızı siyahlı takımdan sızan haberler arasında. Asıl merak konusuysa Sergen Yalçın'ın görevde kalıp kalmayacağı. Geçtiğimiz haftalarda istifa kararı alan Sergen yalçın'ı, İbrahim Kızıl ikna etmiş ve görevine dönmesini sağlamıştı. Ancak son iki günde yaşanan yeni gelişmeler doğrultusunda gözler, kongre tarihini bekleme kararı aldığını ve gerekirse yeni yönetimin önünü açmak için istifa edebileceğini açıklayan Sergen Yalçın'a çevridli.

Kongreden önce istifa edebilir

25 Ocak'ta yapılacak kongrede Bilal Çeker'in başkan olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Yeni yönetimin de Nurullah Sağlam ile çalışmak istediği belirtiliyor. Bundan haberdar olan Sergen Yalçın'ın ise geçtiğimiz haftalarda dondurduğu istifa kararını birkaç gün içinde açıklaması bekleniyor. Ayrıca yeni yönetimin hafta sonu takımın kamp yaptığı Antalya'ya giferek Sergen Yalçın ile masaya oturması bekleniyor. Gaziantepspor yetkililerinin Sergen Yalçın'dan istifasını isteyecekleri ve yollarına Nurullah Sağlam ile devam edecekleri de belirtiliyor.

"Hoca bırakırsa gelirim"

Eurosport.com Türkiye'ye konuşan Nurullah Sağlam ise görevde bir teknik adamı olan Gaziantepspor ile görüşmediğini söyledi. Sağlam, Gaziantepspor'da Sergen Yalçın'ın istifa etmesi durumunda elbette kırmızı siyahlı takımı çalıştırabileceğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Sergen Yalçın İstifa Edecek mi İşte Detaylar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement