Seyhan Belediyespor Kulübü Halk Oyunları Takımı Başarılarıyla Gurur Verdi - Son Dakika
Spor

Seyhan Belediyespor Kulübü Halk Oyunları Takımı Başarılarıyla Gurur Verdi

Seyhan Belediyespor Kulübü Halk Oyunları Takımı Başarılarıyla Gurur Verdi

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu'nun düzenlediği Kulüplerarası Halk Oyunları İl Birinciliği yarışmalarında üç dalda birinci olan Seyhan Belediyespor Kulübü Halk Oyunları Takımı, Adana'yı bölge şampiyonasında temsil etme hakkı kazandı. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, takımı ziyaret ederek desteklerini dile getirdi. Başkan Akay, halk oyunları branşını daha yaygınlaştırmak için desteklerinin süreceğini belirtti. Ayrıca, Seyhan Belediyespor Kulübü Halk Oyunları takımından Cumhuriyetin 100. yılında düzenlenecek etkinliklerde güzel bir gösteri sunumu beklediklerini ifade etti.

06.07.2023 13:41  Güncelleme: 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu'nun organizesinde Kulüplerarası Halk Oyunları İl Birinciliği yarışmalarında üç dalda birinci olarak ağustos ayında yapılacak bölge şampiyonasında Adana'yı temsil etme hakkı kazanan Seyhan Belediyespor Kulübü Halk Oyunları Takımı, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay'ı kupalarıyla ziyaret edip, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Seyhan Belediyespor Kulübü Halk Oyunları takımını elde edilen başarıdan dolayı kutlayan Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, "Dinleme, benzetme, oynama, çalma, koordinasyon, gözlemleme, beğenme davranışlarını kazandırabilme, ekip çalışması sonucunda paylaşmayı öğrenebilme gibi bir çok kazanımı bulunan halk oyunları branşımızı daha yaygınlaştırmak için imkanlarımız dahilinde desteğimizi sürdüreceğiz" dedi.

CUMHURİYETİN 100.YILINA HAZIRLANIYORLAR

Akay, Minikler Geleneksel Düzenlemesiz Dal İl Birincisi, Yıldızlar Geleneksel Düzenlemeli Dal İl Birincisi ve Büyükler Düzenlemesiz Dal İl Birincisi olan Seyhan Belediyespor Kulübü Halk Oyunları takımından Cumhuriyetin ilanının 100.yılı olan 29 Ekim 2023 tarihinde belediye olarak düzenleyecekleri etkinliklerde güzel bir gösteri sunumu beklediklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Spor Seyhan Belediyespor Kulübü Halk Oyunları Takımı Başarılarıyla Gurur Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement