Sharapova'dan Şok Mağlubiyet - Son Dakika
Spor

Sharapova'dan Şok Mağlubiyet

Sharapova\'dan Şok Mağlubiyet

Avustralya Açık tek kadınlar 4. tur mücadelesinde Cibulkova, turnuvanın favorilerinden Sharapova'yı 3-6, 6-4 ve 6-1'lik setler sonucunda mağlup etti.

20.01.2014 09:37  Güncelleme: 09:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avustralya Açık tek kadınlar dördüncü tur mücadelesinde 20 numaralı seribaşı Slovak raket Dominika Cibulkova dört numaralı seribaşı Rus raket Maria Sharpova'yı mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Mücadeleyi iyi başlayan Maria Sharapova ilk servislerinde rakibine oranla daha başarılı olurken beş kez yakaladığı servis kırma şansının üçünü değerlendirdi. Rakibine karşı bir kez de servisini kırdıeran Rus raket seti 6-3 kazandı.

Müthiş bir mücadeleye sahne olan ikinci sette ise Slovak raket ilk sete oranla servis oyunlarında daha istikrarlı bir oyun sergiledi. Rakibinin servisini 3 kez kıran Cibulkova seti 6-4 kazandı.

Üçüncü sette ise oyun tamamen Slovak raketin lehine döndü. Sadece dört basit hata yapan Cibulkova karşısında Sharpova 19 basit hata ile oynadı. Rakibinin servisini 7 kez kırma şansı yakalayan Slovak raket bunlardan üçünü değerlendirdi ve seti 6-1 aldı.

Cibulkova bu sonuçla çeyrek finale adını yazdıran isim oldu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Sharapova'dan Şok Mağlubiyet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement