Simao, Almeida Ve Fernandes Resmi Sözleşmeyi İmzaladı - Son Dakika
Spor

Simao, Almeida Ve Fernandes Resmi Sözleşmeyi İmzaladı

Simao, Almeida Ve Fernandes Resmi Sözleşmeyi İmzaladı

Beşiktaş'ın Portekizli transferleri Simao Sabrosa, Hugo Almeida ve Manuel Fernandes, Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısıyla resmi sözleşmeyi imzaladı.

03.01.2011 15:52

Beşiktaş'ın Portekizli transferleri Simao Sabrosa, Hugo Almeida ve Manuel Fernandes, Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısıyla resmi sözleşmeyi imzaladı.İmza töreninde Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören'in yanı sıra Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve Futbol Komitesi Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu da hazır bulundu. İlk olarak sözü alan Yıldırım Demirören, "Bugün Beşiktaş için önemli bir an. Bu 3 oyuncuyu kadromuza katmaktan gururluyuz. Futbolcuların Beşiktaş'ı seçmesi Türk futbolu için de önemli bir adımdır. Bu transferde bize yardımcı olan yönetim kurulumuz ve Adalı ile Zülfikaroğlu'na da teşekkür ediyorum. Devre arası transfere karşıyım ancak böyle 3 değerli oyuncunun Türkiye'ye gelme durumu olduğu zaman bütün kapıları açarım. Bu Beşiktaş için önemli bir adım. Umarım bu durum Beşiktaş için hayırlı olur" dedi.

Daha sonra konuşan Simao ise, "Kulüp, takım, taraftar ve camia için elimden gelenin en iyisini vermeye çalışacağım. Ççok istekli olduğum bir proje ve burada olmaktan çok mutluyum. Takımı tanıyorum, taraftarı tanıyorum. Burada mutluyum, bütün tecrübelerim ve kalbimle oynayacağım. Burası gelişmeye açık ve yenilikçi bir kulüp" şeklinde konuştu.Hugo Almeida da, "Burada olmaktan çok mutlulum. Takım ve taraftar için gol atmaya çalışacağım" ifadelerini kullandı.

Fernandes de, "Burada olmaktan ben de çok mutluyum. Burası taraftarlarıyla çok büyük bir kulüp. Takımımın oynadığı bütün müsabakalarda başarılı olması için elimden geleni yapacağım. Ligin ikinci yarısında galibiyetler alarak lidere adım adım yaklaşmak istiyoruz. Buraya tecrübemle yardımcı olmaya geldim ancak Quaresma da bize yardımcı olacak" diye konuştu. Futbolcuların ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Demirören, şunları söyledi: "Bizim bu transferleri yapma hedefimiz, gelecek sezonun kadrosunu kurmak. Böyle oyuncuların Türkiye'ye gelmesi, gençlere örnek olması açısından çok önemli. Türk futbolunda bir gerileme olduğu gerçek. Bunun için de alt yapıya önem vermemiz gerekiyor. Mecburen de alt yapıdan 1-2 oyuncuyu A takımda oynatmamız gerekiyor. Bu genç oyuncuların da büyük oyuncuları örnek almaları gerekiyor.Yanımızdaki oyunculardan maalesef birini Avrupa'da oynatacağız. İnanmak başarmanın yarısıdır. Bu sene olmasa da gelecek sene Avrupa'da büyük başarılar bekliyoruz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Simao, Almeida Ve Fernandes Resmi Sözleşmeyi İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement