Sinan Güler ve Muratcan Güler'den Adana'daki öğrencilere basketbol kursu - Son Dakika
Spor

Sinan Güler ve Muratcan Güler'den Adana'daki öğrencilere basketbol kursu

Sinan Güler ve Muratcan Güler\'den Adana\'daki öğrencilere basketbol kursu

Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde, eski milli basketbolcular Sinan Güler ve Muratcan Güler tarafından öğrencilere ücretsiz basketbol kursu verildi. Tufanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Enerjisa Enerji Üretim A.Ş. iş birliğiyle düzenlenen yaz okulu basketbol kurslarına katılan 50 çocuğa, A Milli Erkek Basketbol Takımı Genel Menajeri Muratcan Güler ve eski milli basketbolcu Sinan Güler gözetiminde üç gün boyunca eğitim verildi. Kamp sonunda dereceye giren öğrencilere basketbol ekipmanı ve top hediye edildi.

17.09.2023 22:25  Güncelleme: 22:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Sinan Güler ve Muratcan Güler'den Adana'daki öğrencilere basketbol kursu

ADANA - Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde eski milli basketbolcular Sinan Güler ve Muratcan Güler tarafından öğrencilere basketbol kursu verildi.

Tufanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Enerjisa Enerji Üretim A.Ş. iş birliği ile yürütülen, yaz okulu basketbol kurslarına devam eden 50 çocuğa A Milli Erkek Basketbol Takımı Genel Menajeri Muratcan Güler ve eski milli basketbolcu Sinan Güler'in gözetiminde üç gün devam eden ücretsiz basketbol eğitimi verildi.

Tufanbeyli Atatürk Yatılı Bölge Ortaokulu Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen kampta öğrencilerin tüm basketbol ekipmanları Enerjisa Enerji Üretim A.Ş. tarafından ücretsiz olarak karşılandı. Kamp bitiminde düzenlenen etkinliklerde dereceye giren öğrencilere basketbol ekipmanı ve top hediye edildi.

İlçe Milli Eğitim Müdür Selim Yaşar Kalkan, öğrencilere milli basketbolcular tarafında kurs verildiğini, Tufanbeyli'li çocukların böyle bir imkana kavuştuğu için mutlu olduğunu söyledi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sinan Güler ve Muratcan Güler'den Adana'daki öğrencilere basketbol kursu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement