Sivasspor Akhisar'a Hazırlanıyor - Son Dakika
Spor

Sivasspor Akhisar'a Hazırlanıyor

Sivasspor Akhisar\'a Hazırlanıyor

Sivasspor rotasını deplasmanda oynayacağı Aksihar Belediyespor maçına çevirdi.

12.03.2013 14:04  Güncelleme: 14:07

Merdical Park Antalyaspor'dan aldığı 3 puanla moral bulan Sivasspor rotasını deplasmanda pazar günü oynayacağı Aksihar Belediyespor maçına çevirdi. Teknik direktör Rıza Çalımbay nezaretinde karşılaşmanın hazırlıklarına sürdüren kırmızı-beyazlılar, düz koşu ve açma-germe hareketlerinin ardından 5'e 2 pas çalışması yaptı.

Daha sonra şut çalışması yapan futbolcular yarı sahada çift kale maç ile antrenmanı tamamladı. Antrenmana, sakatlığı nedeniyle ameliyat geçiren Murat Akça ve Milan Cerny katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan Kadir Bekmezci, Kamil Grosicki ve Ümit Kurt ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

KADİR: "BİZİ ÇOK ZOR BİR MAÇ BEKLİYOR"

Akhisar Belediyespor ile oynayacakları karşılaşmayı değerlendiren Kadir Bekmezci, şunları söyledi:

"Hafta sonu bizi gerçekten çok zor bir maç bekliyor, çünkü rakibimiz düşme potasında. Ama bizimde de bu kötü günlerden uzaklaşmamız için kazanmamız lazım. Bunun için gideceğiz Akhisar'a, gerçekten zor olacağını da biliyoruz. Ama son 4 maçtan 3'ünü kaybetsek bile iyi futbol oynadığımızı düşünüyorum, sadece netice yoktu. Antalya maçında bu neticeyi elde ettik, galibiyet bize güzel moral oldu. İnşallah Akhisar Belediyespor maçında da iyi oynayıp evimize 3 puanla döneriz."

ENERAMO: "KAZANMAK İSTİYORUZ"

Golcü oyuncu Eneramo ise, "Akhisar maçına da Antalya maçı gibi kazanmak için çıkacağız. Çok zor bir karşılaşma olacak. Çünkü Türkiye ligi zor bir lig, kimin kimi yeneceği belli olmuyor. Ama oraya galibiyet için gidip Antalya maçı gibi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAF - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Sivasspor Akhisar'a Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement