Sneijder: Hiddink ile Daha Rahatız... - Son Dakika
Spor

Sneijder: Hiddink ile Daha Rahatız...

Sneijder: Hiddink ile Daha Rahatız...

Yetenekli oyun kurucu, yeni hocaları yönetiminde kamp hayatının daha rahat geçtiğini ifade etti.

10.09.2014 01:02

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, milli takımda Guus Hiddink ile hayatın Louis van Gaal'a kıyasla daha rahat geçtiğini itiraf etti.

Van Gaal'li, Sneijderli Portakallar, bu yaz Brezilya'da düzenlenen Dünya Kupası'nda ev sahibini 3-0'lık skorla mağlup ederek üçüncülük elde etmişti.

Turnuvadan sonra milli takımdaki görevinden ayrılan Van Gaal, Manchester United'ın başına geçerken; Fransa'da düzenlenecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi boşalan teknik direktörlük koltuğuna Hiddink getirildi.

Dünya Kupası'nda soyunma odası atmosferini 'mükemmel' olarak betimleyen Sneijder, Hiddink yönetiminde daha rahat bir ortama kavuştuklarını ifade etti.İŞKOLİK | Sneijder, Van Gaal'in Dünya Kupası'nda 'mükemmel' bir iş çıkarttığına inanıyor.

Hollanda'da milli takım kampında De Volkskrant'a konuşan Sneijder, "Louis ile her şey daha sertti. Guus Hiddink'i ise sadece isim olarak tanıyordum. Ama bende uyandırdığı ilk izlenim: işler onunla daha rahat gibi. Van Gaal ile Dünya Kupası'nda müthiş bir hava yakalamıştık. Şimdi ise komik bir olay yaşandığında insanlar daha rahat gülebiliyor." dedi.

Geçen hafta İtalya ile oynadığı hazırlık maçında sahadan 2-0'lık yenilgiyle ayrılan Hollanda, Salı günü 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri kapsamında gruplardaki ilk maçına Çek Cumhuriyeti karşısında çıkacak.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Sneijder: Hiddink ile Daha Rahatız... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement