Son Dakika: Fenerbahçe, Min-Jae Kim ile görüşmelere başladı! Pazar günü İstanbul'a gelecek - Son Dakika
Spor

Son Dakika: Fenerbahçe, Min-Jae Kim ile görüşmelere başladı! Pazar günü İstanbul'a gelecek

Son dakika: Fenerbahçe, Beijing Gouan'dan Güney Koreli futbolcu Min-Jae Kim ile görüşmelere başladığını açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, BJ Guoan Kulübü'nde forma giyen Koreli futbolcu Min-Jae Kim ile transfer görüşmelerine başlamıştır. 1996 doğumlu defans oyuncusu, görüşmeleri sürdürmek ve sağlık kontrolünden geçmek üzere 8 Ağustos Pazar günü İstanbul'a gelecektir" ifadelerine yer verildi.

07.08.2021 21:06  Güncelleme: 21:42

Fenerbahçe'de transferler peş peşe açıklanıyor. Sarı-lacivertliler, Beijing Gouan'dan Koreli futbolcu Min-Jae Kim ile görüşmelere başlandığını ve futbolcunun 8 Ağustos Pazar günü İstanbul'da olacağını duyurdu.

24 YAŞINDAKİ SAVUNMACIYLA GÖRÜŞMELER İSTANBUL'DA DEVAM EDECEK

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, BJ Guoan Kulübü'nde forma giyen Koreli futbolcu Min-Jae Kim ile transfer görüşmelerine başlamıştır. 1996 doğumlu defans oyuncusu, görüşmeleri sürdürmek ve sağlık kontrolünden geçmek üzere 8 Ağustos Pazar günü İstanbul'a gelecektir" ifadelerine yer verildi.

MIN-JAE KIM KİMDİR?

1996 doğumlu Min-Jae Kim'in 1.90'lık boyuna rağmen çabukluğu ve çevikliği ön plana çıkan özellikleri. 24 yaşındaki futbolcu hava toplarındaki hakimiyetinin yanı sıra hamle yeteneğiyle de dikkat çekiyor. 2017 yılından bu yana Güney Kore Milli Takımı formasını terleten Min-Jae Kim, 32 maçta 3 kez gol atma başarısı gösterdi.

Son Dakika: Fenerbahçe, Min-Jae Kim ile görüşmelere başladı! Pazar günü İstanbul\'a gelecek

Son Dakika Spor Son Dakika: Fenerbahçe, Min-Jae Kim ile görüşmelere başladı! Pazar günü İstanbul'a gelecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement