Son Dakika: Galatasaray, deplasmanda Fatih Karagümrük'e 2-1 mağlup oldu - Son Dakika
Spor

Son Dakika: Galatasaray, deplasmanda Fatih Karagümrük'e 2-1 mağlup oldu

Son dakika: Galatasaray, Süper Lig'in 13. haftasında konuk olduğu Fatih Karagümrük'e son dakikada yediği golle 2-1 yenildi ve 6 maç sonra sahadan puansız ayrıldı. Sarı kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim ve Marcao ile Karagümrük'te Roco kırmızı kart gördü.

18.12.2020 21:03  Güncelleme: 21:40

Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray, Fatih Karagümrük'e konuk oldu. Sarı kırmızılılar son dakika golüyle rakibine yenildi.

Karagümrük'e 46. dakikada Alassane Ndao ile attığı gole Galatasaray, son dakikada Diagne'nin penaltı golüyle cevap verdi. Karşılaşmada son sözü uzatma dakikalarında Mevlüt Erdinç söyledi ve Fatih Karagümrük maçı 2-1 kazandı. Maçın 69. dakikasında Linnes'in düşürüldüğü pozisyona faul verilmemesi üzerine hakeme itiraz eden teknik direktör Fatih Terim kırmızı ve 90. dakikada Karagümrük'te Rocco kırmızı kart gördü.

Öte yandan karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından Cim Bom'da Marcao'ya da kırmızı kart çıktı.

Bu sonuçla Galatasaray, ligde 6 maç sonra mağlup oldu ve 23 puanda kaldı. Fatih Karagümrük ise puanını 20'ye yükseltti.

MAÇTAN DAKİKALAR

Dakika 1: Galatasaray ilk dakikada gole çok yaklaştı. Sol kanattan Diagne'nin ortasında savunmadan seken topa ön direkte Oğulcan vurdu, top yan ağlarda kaldı.

Dakika 6: Aatıf'ın nefis topuk pası sonrası Ramazan sağ kanattan ortasını yaptı, ceza alanındaki üç Karagümrüklüden önce Marcao araya girdi ve tehlikeyi önledi.

Dakika 10: Emre Kılınç, savunma arkasına sarkan Emre Akbaba'ya iyi bir ara pas gönderdi ancak Emre Akbaba istediği kontrolü yapamayınca top kaleci Viviano'da kaldı.

Dakika 13: Paslaşarakk kullanılan köşe vuruşu sonrası Balkovec sağ çaprazdan vurdu, Ndao'nun ayağından seken topu kale ağzında Koray Altınay ağlara yolladı. Ancak VAR incelemesi sonrası Koray'ın ofsaytta olduğu gerekçesiyle gol iptal oldu.

Dakika 24: Galatasaray, Emre Akbaba'ya yapılan faul sonrası rakip yarı alanın ortalarından bir serbest vuruş kazandı. Feghouli'nin ortasında top Karagümrük savunmasında kaldı.

Dakika 25: Galatasaray çok adamla etkili geldi. Sol kanattan içeri sokulan Feghouli şık bir hareketle önünü açtı ve pasını çıkardı. Müsait durumdaki Emre Kılınç istediği kontrolü yapamayınca rakibine faul yaptı.

Dakika 42: Balkovec'in kullandığı köşe vuruşunda Okan boşa çıktı. Enzo Roco'nun sırtına çarpan top üstten auta gitti.

Dakika 45: Mücadelenin ilk yarısı sona erdi.

Dakika 46: Fatih Karagümrük, Alassane Ndao ile 1-0 öne geçti. Santranın hemen ardından sol kanattan savunma arkasına sarkan Alparslan Erdem'in içeriye yerden ortasına arka tarafta Alassane Ndao gelişine vurdu, top ağlara gitti.

Dakika 48: Sağ kanattan son çizgiye inen Oğulcan'ın ceza alanına çevirdiği topa Feghouli gelişine şık vurdu, top az farkla üstten auta gitti.

Dakika 57: Galatasaray Donk ile beraberliğe çok yaklaştı. Galatasaray'ın sağ kanattan gelişen atağında Emre Kılınç'ın ortasına kale alanında Donk çok iyi bir kafa vuruşu yaptı, kaleci Viviano'yu geçen top direğin dibinden auta çıktı.

Dakika 69: Galatasaray'da Linnes'in düşürüldüğü pozisyonda faul verilmemesi üzerine hakeme itiraz eden teknik direktör Fatih Terim kırmızı kart gördü.

Dakika 90: Galatasaray, Diagne'nin penaltıdan attığı golle skoru 1-1'e getirdi.

Dakika 90+11: Fatih Karagümrük hızlı gelişen atakta Mevlüt Erdinç'in golüyle sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Son Dakika: Galatasaray, deplasmanda Fatih Karagümrük\'e 2-1 mağlup oldu

Son Dakika Spor Son Dakika: Galatasaray, deplasmanda Fatih Karagümrük'e 2-1 mağlup oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • İlk defa : Hakem gibi hakem , adam gibi adam izledik...tebrikler ÖĞRETMENOĞLU. 21 14 Yanıtla
  • Niğdeli 5168: Böyle bir hakem görmedim 30 yıldır böyle bir rezalette görmedim 4 5 Yanıtla
  • Gayseri: GS atar diye geçen maç gibi uzadı uzadı maç emme tersi oluverdi napalım 0 1 Yanıtla
  • mirascı: nerde o eski uefa şampiyonu takım...şu hale bak....rezillik 0 0 Yanıtla

Advertisement