Sosyal Medyada Aziz Yıldırım Tepkisi - Son Dakika
Spor

Sosyal Medyada Aziz Yıldırım Tepkisi

Sosyal Medyada Aziz Yıldırım Tepkisi

Aziz Yıldırım'ın Bursa maçında hakemi tehdit etmesi futbol otoritelerini çıldırttı.

11.03.2013 13:14  Güncelleme: 13:43

Bursaspor'un Fenerbahçe'ye 4-1 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından genel menajer Süha Sidal'ın ortaya attığı iddia gündemi bir hayli meşgul etti. Sidal'ın Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı hedef alan iddiaları sosyal medyada da en çok konuşulan konular arasına girdi.

Yeşil-beyazlıların, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'ye 4-1 mağlup olduğu karşılaşmaya genel menajer Süha Sidal'ın açıklamaları damga vurdu. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Sidal, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın mücadelenin devre arasında soyunma odası koridorlarına inerek, hakemlere yönelik, 'Ben federasyon dinlemem. Cezanızı ben vereceğim. Hepinizin hakemliğini bitiririm' dediğini iddia etti. Sidal'ın bu açıklamaları büyük yankı uyandırırken, sosyal medyada da en çok konuşulan konular arasına girdi.

İşte karşılaşmanın ardından futbol otoritelerinin Aziz Yıldırım hakkındaki yorumları:

Kaya Çilingiroğlu: "Aziz Yıldırım'ın hakikaten Türk futbolundan yok olması lazım. Konuşmak istemiyorum ama ne hakkın var senin. Niye o zaman bu yasaları yapıyorsunuz merak ediyorum. Adam alenen tehdit ediyor. Süha Sidal canlı yayına bağlanıyor, suç duyurusudur bu. Kendi oyuncusuna da saygısızlık yapıyor, kendi kulübüne de saygısızlık yapıyor"

Selçuk Dereli: En son aldığım bilgi; Aziz Yıldırım'ın iddia edilen sözleri hakemlerin gözleri önünde yaptığı ve onların da bunu duyduğudur.

Erdi Pavlovic: futboldan soğuma nedenlerim: 1-aziz yıldırım 2-aziz yıldırım 3-aziz yıldırım 4-twitter'daki taraftar topluluğu

Süha Sidal: Tek gerçek var bugün Aziz Yıldırım'ın söylediği laflar. Polis kamerası kayıttaydı.

İbrahim Seten: Aziz Yıldırım'ın devre arasında Özkalfa'yı "Cezanı ben veririm, hakemliğini bitiririm" diye tehdit ettiği kesin doğru.. Teyit ettim. Yuh!

İlhan Özdemir: "Aziz Yıldırım'ın çıkıp hakemleri tehdit etmesi! Buna biri dur diyecekse Galatasaray'dır. O da dur demiyorsa müstehaktır!"

İsmail Şengül: "Aziz Yıldırım hakemlere sizi bitiririm, cezanızı ben keserim diyecek, sonra bu ligin temiz olmasını isteyeceğiz "

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sosyal Medyada Aziz Yıldırım Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement