Şota, Avni Aker'de Trabzon'a Karşı! - Son Dakika
Spor

Şota, Avni Aker'de Trabzon'a Karşı!

Şota, Avni Aker\'de Trabzon\'a Karşı!

Şampiyonluk Mücadelesi Veren Trabzonspor, Sezonun İddialı Ekiplerinden Kayserispor'u Misafir Edecek.

27.02.2011 10:00

Spor Toto Süper Lig'de 23. hafta maçında şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor, sezonun iddialı ekiplerinden Kayserispor'u misafir edecek.

Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanacak ve saat 19:00'da başlayacak karşılaşmayı Yunus Yıldırım yönetecek. Yıldırım'ın yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ve Alpaslan Dedeş yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Tayfur Özkan.

Lig Tv'den naklen yayınlanacak karşılaşmayı Sporx Canlı Anlatım Servisi ile de dakika dakika takip edebilirsiniz.

TRABZONSPOR'UN DERDİ LİDERLİK

Kayserispor'u kendi sahasında ağırlayacak olan Trabzonspor maça mutlak galbiyet parolasıyla çıkacak. Bordo-mavililer hem Kayserispor'u evine puansız göndermek hem de Fenerbahçe'nin maç fazlasıyla ele geçirdiği liderdik koltuğunu geri almak istiyor.

Tecrübeli teknik adam Güneş, kendi sahalarında karşılaşacakları Kayserispor maçında puan kaybı yaşamak istemiyor. Geçtiğimiz hafta oynanan Manisaspor maçından farklı olarak sadece orta sahada Ceyhun Gülselam'ın yerine Alanzinho'ya formayı vermesi bekleniyor. Bu arada Bordo-mavili ekipte sakatlıkları bulunan Egemen ile Engin'in yanı sıra cezalı Tayfun bu zorlu karşılaşmada görev yapamayacak.

UMUT BULUT'UN 'DALYA' HEYECANI

Öte yandan Manisaspor'a attığı golle 5 haftalık suskunluğunu bozarak 99 gole ulaşan Trabzonspor'un forvet oyuncusu Umut Bulut, hafta sonu Kayserispor maçında gol atması halinde ligde "100'ler Kulübü"ne girecek. Trabzonspor'un golcü oyuncusu Kayserispor'a gol atması halinde doğduğu kentin takımı karşısında dalya heyecanını yaşamış olacak.

KAYSERİSPOR İÇİN KESKİN VİRAJ

Lider Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek olan Kayserispor hazırlıklarını 3 puan üzerine yaptı. Ligin ilk yarısında Kayseri Kadir Has Stadı'nda 0-0 berabere kalan Kayserispor bu kez rakibini Trabzon'da devirmek istiyor.

Ligin kaderini önemli anlamda etkileyecek olan maçta sarı-kırmızılıların Trabzon'dan puan ya da 3 puanla ayrılması durumunda çok önemli bir virajı dönmüş olacak.

Kayserispor'un bu önemli sınavında sakatlıkları bulunan Cangele, Santana, Eren Güngör ve cezalı Savaş Yılmaz forma giyemeyecek.

MUHTEMEL 11'LER

TRABZONSPOR

Onur

Serkan

Mustafa

Glowacki

Cale

Selçuk

Colman

Alanzinho

Burak

Jaja

Umut

KAYSERİSPOR

Souleymanou

Hamza

Serdar

Önder

Hasan Ali

Abdullah

Selim

Mehmet Eren

Ziani

Amrabat

Kujovic

STAT: Hüseyin Avni Aker

SAAT: 19:00

HAKEM: Yunus Yıldırım

YAYIN: Lig Tv & Sporx Canlı Anlatım Servisi

TRAZONSPOR DAHA ÜSTÜN

Trabzon ile Kayseri 30. randevuda Trabzonspor ile Kayserispor, bugün Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapacakları maç ile birlikte ligde 30. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında bugüne dek yapılan 29 maçta, bordo-mavililerin galibiyetlerde 18-5 üstünlüğü bulunuyor. Taraflar, 6 karşılaşmada sahadan beraberlikle ayrıldı.

Trabzonspor 51 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde 27 gol gördü.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda rakibine hiç mağlup olmayan bordo-mavililer, Trabzon'daki 14 maçta 12 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Karadeniz ekibi, evinde 33 gol atarken kalesinde 11 gol gördü.

EN FARKLI GALİBİYET

İki takım arasında en farklı galibiyetleri Trabzonspor, evinde 1994-95 sezonunda 5-2'lik, 2008-2009 sezonunda da 4-1'lik sonuçlarla elde etti.

En gollü maç ise 1997-98 sezonunda Kayseri'de Trabzonspor'un 6-5 üstünlüğüyle sona eren karşılaşma oldu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Şota, Avni Aker'de Trabzon'a Karşı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement