Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Sivasspor'a 2-0 olduğu maç sonrasında konuşan Moussa Sow, maçın başlarındaki penaltı pozisyonuyla ilgili olarak hakeme sert çıktı.
Yayıncı kuruluş mikrofonlarına konuşan Sow, "Maçın başındaki pozisyon çok net penaltıydı. Kale arkasındaki hakem ne işe yarıyor? Bunu soruyorum kendime. Oradaki hakem bunu göremiyorsa bunun altında derin bir sorun vardır. Çok üzücü." ifadelerini kullandı.
Egemen'e gösterilen kırmızı kartın da haksız olduğunu vurgulayan Fenerbahçeli golcü sözlerini şöyle sürdürdü: "Hemen ardından da Egemen'e kırmızı kart gösterildi. Bence haksız bir kırmızı karttı. Sonra maçın rengi değişti. Neler oldu hepimiz gördük."
Son olarak sakatlığına değinen Sow, "Şut atarken ağrı hissettim. Risk almak istemedim. Daha ağır bir sakatlık olmasın diye zorlamadım. Yarın ne boyutta olacağını göreceğiz." şeklinde sözlerini sonlandırdı.
Son Dakika › Spor › Sow: Çok Net Penaltıydı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.