Spor Basını Halkbankın İftarında Buluştu - Son Dakika
Spor

Spor Basını Halkbankın İftarında Buluştu

Spor Basını Halkbankın İftarında Buluştu

Halkbank Kulübü Başkanı Süleymanoğlu: "Transferlerde bu yıl geçen sezona göre daha üste çıktık. Türkiye liginin üstünde transferler gerçekleştirdik"

10.07.2014 22:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'daki spor basınının temsilcileri, Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'nin son şampiyonu Halkbankın iftarında bir araya geldi.

Ankara'daki bir lokantada verilen iftara, Halkbank Kulübü Başkanı Selahattin Süleymanoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları katıldı.

Başkan Süleymanoğlu, burada yaptığı konuşmada, Halkbankın 15 yıl sonra özlediği şampiyonluğa ulaştığını belirterek "Yeni sezon öncesi de Kubiak ve dünyanın en iyi pasör çaprazlarından Sokolov'u aldık. Transferlerde bu yıl geçen sezona göre daha üste çıktık. Türkiye liginin üstünde transferler gerçekleştirdik" dedi.

Eski antrenörleri Radostin Stoychev ile "kimyalarının uyuşmadığı için yollarını ayırdıklarını" anlatan Süleymanoğlu, "Kendisi çok başarılı olabilir ama bazı değerleriyle örtüşemedik. Üç kupa almış hocayı biz de göndermek istemezdik ama bazen 'bizi gönderin' diye diretiyorlar. Hocamızın davranışları hoşumuza gitmedi" diye konuştu.

Süleymanoğlu, en kısa zamanda yeni antrenörlerini açıklayacaklarını dile getirerek şunları söyledi:

"Bir oyuncumuz ve antrenörümüz eksik. Onlarla görüşmelerimiz devam ediyor. Pazar ya da pazartesi günü duyurusunu yapacağız. Hem takımı iyi oynatacak, hem de spor ahlakı açısından oyunculara bir şeyler verebilecek antrenörle anlaşmak istiyoruz."

Yeni sezon öncesi özel bir açılış gerçekleştireceklerini kaydeden Süleymanoğlu, Ankaralı işadamlarının kendilerine destek olmalarını istedi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Spor Basını Halkbankın İftarında Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement