Boluspor, galibiyet serisini devam ettirmek istiyor - Son Dakika
Spor

Boluspor, galibiyet serisini devam ettirmek istiyor

- Boluspor, galibiyet serisini devam ettirmek istiyor Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer: "Kazanarak dönmek istiyoruz" Bolurspor Kalecisi Ömer Alıcı: "İnşallah kazanma isteğimiz en üst seviyede olur" Bolusporlu futbolcu Berk Yıldız: "İddialı bir rakibe karşı oynayacağız" Boluspor...

27.10.2021 15:36  Güncelleme: 19:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Boluspor, galibiyet serisini devam ettirmek istiyor

Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer:

"Kazanarak dönmek istiyoruz"

Bolurspor Kalecisi Ömer Alıcı:

"İnşallah kazanma isteğimiz en üst seviyede olur"

Bolusporlu futbolcu Berk Yıldız:

"İddialı bir rakibe karşı oynayacağız"

BOLU - Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, arka arkaya aldıkları galibiyetlerin ardından çıkacakları Manisaspor maçı için, "İki takım için de zor bir maç olacak. Kazanarak oradan dönmek istiyoruz" dedi.

TFF 1. Lig takımlarından Boluspor, ligin 11. haftasında oynanacak Manisaspor FK karşılaşması için hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Reha Erginer yönetiminde, kendi tesislerinde günde çift antrenmanla hazırlıklarını sürdüren kırmızı-beyazlı ekip, son 2 maçında arka arkaya aldığı galibiyet serisini devam ettirmek istiyor.

"Yüzde yüz skor almamız gereken maçtı"

Sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldıkları Menemenspor maçını değerlendiren Teknik Direktör Reha Erginer, "Baktığımızda 4 haftadır galip gelemiyorduk. Ama belli bir standardın üzerinde devam eden bir Boluspor vardı. Kazanamadığımız 4 haftayı göz önünde bulundurursak oyundan oldukça memnundum. Bu hafta geçmiş dönemdeki 4 haftadan uzak futbol oynadık ama bizim için futbolun ötesinde bir maçtı. Yüzde yüz skor almamız gereken bir maçtı. İyi oyunla beraber alsak çok daha iyiydi ama bizim bu maçı bir şekilde kazanmamız gerekiyordu. Rakip de enteresan bir rakip. Bize çok fazla oyun alanı bırakmadı. Çok fazla kapandılar. 1 puan için geldikleri çok belliydi. Biz de kapalı defansı açmakta zorlandık. Ama son dakikada da olsa bulduğumuz golle 3 puanı aldık. Maçtan sonra da oyuncularımı tebrik ettim. Büyük özveri gösteriyorlar. Emeklerinin karşılığını almaları onlar için de önemliydi" dedi.

"İki takım için de zor maç olacak"

Manisaspor maçından galip dönmek istediklerini ifade eden Erginer, "Daha sonra bir kupa maçı oynadık. Maçta az forma giyen oyunculara fırsat verdim. O maçı da geçtik. Önümüzde önemli bir Manisa maçı var. Manisaspor da 3 tane hoca değişikliği yaşadı. Onlar da sıkıntılı bir süreç yaşıyor. Onlar için de zor bir maç olacak. Ama Manisa FK da kadro kalitesi bakımından bulunduğu yerin takımı değil. Oynadıkları futbol aldıkları skordan daha iyi. İki takım için de zor bir maç olacak. Kazanarak oradan dönmek istiyoruz" diye konuştu.

Ömer Alıcı: "Hedefimiz olan yere ulaşmak istiyoruz"

Gol yemeden 2 hafta geçirmenin sevindirici olduğunu belirten kaleci Ömer Alıcı, "Oyun anlamında, üretkenlik anlamında biraz aşağıdaydık ama kazanmasını bildik. Çok iyi bir kazanma isteğimiz vardı. Geçen haftalarda pozisyona girip atamamak bizi strese sokmuştu. Hem pozisyona giren arkadaşlar hem geride bekleyen arkadaşlar stres olmuştuk ama son dakikada kazanmasını bildik. Gol yemeden 2 haftanın geçmesi bizim için çok sevindirici. Bir seri yakalayıp kendi hedefimiz olan yere ulaşmak istiyoruz. Yakaladığımız birlikteliği çok iyi değerlendirip bu sene meyvesini almak istiyoruz. İnşallah gideceğimiz maçta da kazanma isteğimiz en üst seviyede olur. İstediğimiz puanlarla oradan dönmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Berk Yıldız: "Seriyi devam ettirmek istiyoruz"

Takımın genç oyuncularından Berk Yıldız ise, "Yaklaşık 4 haftadır maçlara iyi başlıyoruz. Rakiplerimizi iyi analiz ediyoruz. Her ne kadar maçlara üstün başlasak da istediğimiz skoru bulamıyoruz. Son maçta kazandığımız için mutluyuz. Burada bir aile havası var. Sadece benim istediğim taraftarın daha sabırlı olması. Şu anki rakibimizin de sıralamadaki konumu kimseyi yanıltmasın. Bu hafta da iddialı bir rakibe karşı oynayacağız. Maçı kazanıp başladığımız seriyi devam ettirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Boluspor, galibiyet serisini devam ettirmek istiyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Boluspor, galibiyet serisini devam ettirmek istiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Vize'de liseler arası kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi
    15:31 Vize'de liseler arası kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi

    Vize Kaymakamı Sedat Özdemir, Kütüphane Haftası kapsamında gerçekleştirilen yarışmaya katılan öğrencilere teşekkür ederek, kütüphanelerin bilgi kaynağı olduğunu vurguladı. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

  • Ricardo Quaresma Beşiktaş'ta emeklilik hayali kuruyor
    15:26 Ricardo Quaresma Beşiktaş'ta emeklilik hayali kuruyor

    Beşiktaş'ın eski yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma, Canal 11'e verdiği röportajda emekliliğe dair konuştu. Şu anda kulüpsüz olan Portekizli oyuncu, kariyerini Porto, Beşiktaş veya Sporting'de bitirmek istediğini söyledi. Beşiktaş kariyerinde 227 maça çıkan Quaresma, 38 gol ve 77 asistlik performans sergiledi.

  • Şuşa, İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti 2024 olarak seçildi
    15:23 Şuşa, İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti 2024 olarak seçildi

    İslam İşbirliği Gençlik Forumu (ICYF) ile Azerbaycan Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokolle, Azerbaycan'ın Şuşa şehri 2024 yılı için 'İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti' olarak belirlendi. Protokol kapsamında, bilim, kültür, spor, girişimcilik, eğitim gibi alanlarda çeşitli etkinlikler düzenlenecek ve Şuşa'nın mücadelesi dünya gençliğine tanıtılacak.

  • Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 26. hafta müsabakaları yarın yapılacak
    14:57 Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 26. hafta müsabakaları yarın yapılacak

    Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 26. hafta müsabakaları yarın oynanacak. Maç programı şu şekildedir: Trabzonspor-Ataşehir Belediyespor, Amed Sportif Faaliyetler-Bitexen Adana İdmanyurduspor, Galatasaray Petrol Ofisi-Hakkarigücüspor, Fatih Vatanspor-Karadeniz Ereğli Belediyespor, Beşiktaş JK United Payment-Fenerbahçe Petrol Ofisi, Beylerbeyi-Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET, Wulfz Fatih Karagümrük-Bitexen 1207 Antalyaspor, Doğuş Gold Gaziantep Asyaspor-ALG Spor.

  • Ankara Büyükşehir Belediyesi Eryaman Spor Köyü'nün 1. etabında çalışmalarını sürdürüyor
    14:46 Ankara Büyükşehir Belediyesi Eryaman Spor Köyü'nün 1. etabında çalışmalarını sürdürüyor

    Ankara Büyükşehir Belediyesi, Etimesgut'un Eryaman Mahallesi'ne kazandırılacak 'Spor Köyü'nün 1. etabında çalışmalarını aralıksız sürdürürken, yapımını tamamladığı futbol sahasında düzenlenen gösteri maçına ev sahipliği yaptı. 65 bin metrekarelik alandan oluşan Eryaman Spor Köyü 1. Etap'ta bulunacak alanların ve FIFA Star-1 standartlarındaki profesyonel futbol sahalarının, amatör spor kulüplerine tahsis edilmesi planlanıyor.

  • Van İşitme Engelliler Eğitim Kültür Spor Kulübü İşitme Engelliler Türkiye Voleybol Şampiyonası'nda Şampiyon Oldu
    14:38 Van İşitme Engelliler Eğitim Kültür Spor Kulübü İşitme Engelliler Türkiye Voleybol Şampiyonası'nda Şampiyon Oldu

    Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından Karabük'te düzenlenen İşitme Engelliler Türkiye Voleybol Şampiyonası final maçında Yukatel Pamukkale Sağırlar Spor Kulübünü 3-0 mağlup eden Van İşitme Engelliler Eğitim Kültür Spor Kulübü, şampiyon oldu. Van temsilcisi, Yenimahalle Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk periyodunu 25-20, ikinci ve üçüncü periyodunu da 25-21 kazanarak maçtan 3-0 galip ayrıldı. Şampiyonada dereceye giren oyunculara kupa ve madalyaları, protokol üyeleri tarafından verildi.


Advertisement