Dev maç öncesi tansiyon çok yüksek! Trabzon'da Fenerbahçe kafilesine sözlü saldırı - Son Dakika
Spor

Dev maç öncesi tansiyon çok yüksek! Trabzon'da Fenerbahçe kafilesine sözlü saldırı

Süper Lig'de zirveyi yakından ilgilendiren mücadelede Fenerbahçe, deplasmanda Trabzonspor'la karşılaşacak. Kritik maç öncesi sarı-lacivertliler havayolu ile Trabzon'a geldi. Fenerbahçe kafilesinin otobüsten inişi esnasında ise bir vatandaş "Burası Trabzon, Rize değil" şeklinde tepki gösterdi. Polis ekipleri tarafından otel bölgesinden uzaklaştırılmaya çalışılan vatandaşa Fenerbahçe kafilesinde yer alanlar, "Terbiyesizlik yapma işine bak" yanıtını verdi.

16.10.2021 21:08  Güncelleme: 21:17

Süper Lig'in 9. haftasında Medical Park Stadyumu'nda yarın Trabzonspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe havayolu ile kente geldi. Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla 18.30 sıralarında Trabzon'a gelen sarı-lacivertli takım için havaalanında geniş güvenlik önlemleri alındı. Güvenlik önlemleri eşliğinde havalimanında bekleyen otobüse binen sarı-lacivertli takım daha sonra konaklayacağı Akçaabat ilçesine bağlı Söğütlü mahallesindeki otele hareket etti.

"TERBİYESİZLİK YAPMA İŞİNE BAK"

Fenerbahçe kafilesinin otobüsten inişi esnasında bir vatandaş, "Burası Trabzon, Rize değil" şeklinde tepki gösterdi. Polis ekipleri tarafından otel bölgesinden uzaklaştırılmaya çalışılan vatandaşa Fenerbahçe kafilesinde yer alanlar, "Terbiyesizlik yapma işine bak" yanıtını verdi. Otel bölgesinde de geniş güvenlik önlemleri alınırken, sarı-lacivertli takım otelde maç saatini beklemeye başladı.

Dev maç öncesi tansiyon çok yüksek! Trabzon\'da Fenerbahçe kafilesine sözlü saldırı
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Dev maç öncesi tansiyon çok yüksek! Trabzon'da Fenerbahçe kafilesine sözlü saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Ibrahım Güneş: Yarın gorusucez laz kafalular 4 1 Yanıtla
  • ali ali : ne yani bi taraftarin burasi trabzon dedigi icin mi ortam cok gergin..bu mu saldiri.haberi gorende birsey var zanneder 5 0 Yanıtla
  • ALI YANIK: İbrahim gunes yarin ne oldu gördünüz mü sesin çıkmıyor 0 0 Yanıtla

Advertisement