Aydın'da Spor Kompleksi Açılışında Pascal Nouma İzdihamı - Son Dakika
Spor

Aydın'da Spor Kompleksi Açılışında Pascal Nouma İzdihamı

Aydın\'da Spor Kompleksi Açılışında Pascal Nouma İzdihamı

Aydın'da uluslararası standartlarda yenilenen İlhami Ortekin Spor Kompleksi'nin açılışında, Pascal Nouma izdihamı yaşandı.

17.03.2014 19:24  Güncelleme: 19:42

Aydın'da uluslararası standartlarda yenilenen İlhami Ortekin Spor Kompleksi'nin açılışında Pascal Nouma izdihamı yaşandı. Nouma, futbol şovu ve esprileriyle etkinliğe renk kattı.

Aydın Belediyesi tarafından düzenleme çalışmaları yapılan İlhami Ortekin Spor Kompleksi hizmete açıldı. Açılışa Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, eski Aydın Belediye Başkanı İlhami Ortekin, Beşiktaş'ın eski futbolcusu Pascal Nouma ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Çerçioğlu, 5 yıllık belediye başkanlığı sürecinde kente bazen belediye başkanı olarak, bazen bir kadın olarak, bazen de bir anne gözüyle baktığını belirterek, "5 yıllık süre zarfında Aydın'da birlik, beraberlik olsun, bütünlük olsun, güzellikleri yaşayalım, ayrışma olmasın diye çaba gösterdim. Her zaman da adil ve herkese eşit mesafede oldum. İşte bu bakış açısıyla çocuklarımızı ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzat tutmak için birçok projeye imza attık. Bunlardan bir tanesi de kentimizin farklı 5 noktasında yaptığımız çocuk kültür merkezleridir. 2 bin çocuk burada etüt çalışması yapıyor şuanda. Çocuklarımızın ve gençlerimizin her zaman yanında olduk. Bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz. Uluslararası standartlara sahip olan tesisimizde gece ve gündüzleri 3. lig ve amatör lig müsabakaları oynanabilecektir" dedi.

"Önceki dönem Aydın Belediye Başkanı İlhami Ortekin'in yaptığı bu kompleksi revize etmek bize nasip oldu" diyen Çerçioğlu, Ortekin'e teşekkür edip konuşmasını tamamladı.

İlhami Ortekin'in ise isminin spor kompleksinde yaşatılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çerçioğlu'na seçimlerde başarılar diledi.

NOUMA, ESPRİLERİYLE HERKESİ GÜLDÜRDÜ

Pascal Nouma ile birlikte tesisin kurdelesini kesen Çerçioğlu, Nouma'ya isminin yazdığı Aydınspor forması hediye etti. Aydın Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İbrahim Pehlivan da, Nouma'ya Beşiktaş atkısı armağan etti. Formasıyla poz veren Nouma, Başkan Çerçioğlu'na "İdman ne zaman? Kaç tane gol istiyorsunuz?" diye sordu. Alandakileri kahkahaya boğan Nouma'nın bu esprisine Başkan Çerçioğlu, "21 gol istiyoruz" diye cevap verdi.

Şovu için sahneye çıkan Pascal Nouma, daha önceden hazırladığı Türkçe konuşma metnini okudu. Konuşurken çok heyecanlandığını kaydeden Nouma, "Sizleri çok seviyorum ama biraz endişelendim. Beni buraya davet eden Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ederim. Spor hayattır, spor sağlıktır, spor aştır. Vallahi çok komiksiniz. Çok teşekkür ederim. İnşallah bu sene şampiyon Aydınspor" deyince, kalabalıktan büyük alkış aldı.

Esprileriyle açılışı neşelendiren Nouma, imzaladığı topu Çerçioğlu'na hediye etti. Daha sonra sahanın içine giren Çerçioğlu, Nouma, Ortekin ve Özakcan penaltı atışı gerçekleştirdi. Açılış akrobasi ve dans gösteriyle sona erdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Aydın'da Spor Kompleksi Açılışında Pascal Nouma İzdihamı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement