Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’un 36 yaşındaki kalecisi Levent Taşkın, başarılı performansı ile göz dolduruyor.

17.12.2013 16:38

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un 36 yaşındaki kalecisi Levent Taşkın, başarılı performansı ile göz dolduruyor.

Tecrübeli kaleci, son 5 maçta gol yemezken, geride kalan 16 maçın 7'sinde de gol yemedi. İlk 11 maçta 15 gol yiyen Büyükşehir Belediyespor, son 6 maçta sadece 1 gol yerken, son 5 maçta hiç gol yemedi. Bu sezon 16 maçın 7'sinde gol yemeyen yeşil-kırmızılı takımın 36 yaşındaki file bekçisi Levent Taşkın, başarılı performansı ile göz dolduruyor. Bu sezon tüm maçlarda forma giyen Levent aynı zamanda kaptan Erhan Eren'le beraber takımın en fazla oynayan 2 futbolcusundan biri. İki futbolcu da sahada bin 440 dakika kaldı. Son 6 haftanın en fazla puan toplayan takımı olan Büyükşehir Belediyespor, bu süreçte topladığı 16 puanı da rakip ağlara bıraktığı 7 golle aldı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement