Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3.Lig takımlarından Çanakkale Dardanelspor, yeni sezon hazırlıklarına ikinci ligin güçlü takımlarından Balıkesirspor ile yaptığı hazırlık maçıyla devam etti.

05.08.2012 16:40

Spor Toto 3. Lig takımlarından Çanakkale Dardanel spor, yeni sezon hazırlıklarına ikinci ligin güçlü takımlarından Balıkesirspor ile yaptığı hazırlık maçıyla devam etti. Karşılaşma 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

Çanakkale 18 Mart Stadı'nda oynanan karşılaşmayı çok sayıda taraftar izledi. Dardanelsporun minik yıldız adaylarının maç öncesi yaptığı gösteri karşılaşmalarına özellikle aileleri yoğun ilgi gösterdi. Karşılaşmayı, eski Çevre Bakanı Hamdi Üçpınarlar, amatör spor konfederasyonu başkanıDdr. Firuz Erdil, Çanspor Kulüp Başkanı Kemal Yüksel ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Esnaf Kefalet Kooperatifleri Birlik Başkanı İbrahim Ejder, Eski Çanakkalesporlu Futbolcular, geçtiğimiz yıl Tamer Tuna'nın yardımcılığını yapan bu yıl ise Bucaspor'da görev yapacak antrenör Fatih Uygun ile, 17 gençlik taraftarlar derneği üyeleri ve çok sayıda futbolsever izledi. Baştan sona çekişmeli geçen ve zevkli mücadeleye sahne olan karşılaşmada her iki takım da çok sayıda futbolcusunu sahaya sürdü. Çanakkale Dardanelspor'da, Makedonya takımı ile oynanan maçta forma giymeyen İlker, İlhan Faruk, Umut, Erdi gibi isimler de mücadele etti.

Aşırı sıcak havada oynanmasına rağmen futbolcuların üst düzeyde performans sergiledikleri karşılaşmada bir çok gol pozisyonu olmasına rağmen, her iki takımın kalecileri, gole geçit vermedi.

Maçın ikinci yarısında oyuna giren Dardanelspor'un yıldız oyuncusu İlker'e yapılan sert müdahale bir anda ortamı gerdi. Dardanelspor futbolcularının sinirlendiği ve tepki gösterdiği pozisyon sonrası oyun bir süre durdu. Saha dışındaki yetkililerin müdahale ettiği olaylar büyümeden önlendi. Maç başladığı gibi 0-0 sona erdi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement