Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Diyarbakırspor, Çarşamba günü deplasmanda yapacağı Bafraspor maçı için yarın Samsun’a gidecek.

31.03.2014 17:29

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Diyarbakırspor, Çarşamba günü deplasmanda yapacağı Bafraspor maçı için yarın Samsun'a gidecek.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta şampiyonluk yolunda büyük önem taşıyan maçta 9 kişi kalan Keçiörengücü karşısında 1-0'lık üstünlüğü koruyamayarak, uzatma dakikalarında yediği golle 1-1 berabere kalan Diyarbakırspor'da hayat normale döndü. Bugün ter idmanı yapan takım, Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Bafraspor karşılaşması için bu sabah Samsun'a gidecek. Takımda sakat Baran ve Doğancan'ın dışında eksik bulunmazken, Mustafa Kuru ve Bilal gibi isimler de 18 kişilik kadroya alınmadı. Diyarbakırspor'un, Bafraspor maçı kafilesinde şu futbolcular yer alıyor:

"Hüseyin, Serkan, Rıdvan, Akın, Hüsnü, Hasan Fidan, Ali, Atilla, Cemal, Özcan, Emrah, Uğur, Cengizhan, Serdar, Hasan İnci, Gökhan, Ceyhun ve Halim."

Teknik direktör Fethi Çokkeser, lig yarışının devam ettiğini vurgulayarak, "Şampiyonluktan kopmamak için Bafraspor maçını kazanmamız gerek. 9 kişi kalan takımı yenemedik. 1-0 öndeyken son saniye golüyle berabere kaldık. Böylesine önemli bir maçı, üstelik saha, seyirci, 1-0 önde olma ve rakibin 2 oyuncu eksik kalması gibi avantajlara rağmen galip gelemememizin hiç bir bahanesi olamaz. Elbette üzgünüz ama yapılacak bir şey yok. Futbol böyle bir oyun. Lig yarışı devam ediyor" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement