Beşiktaş'a Salih Uçan müjdesi! Sakatlığını atlattı, Trabzonspor maçına hazır - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'a Salih Uçan müjdesi! Sakatlığını atlattı, Trabzonspor maçına hazır

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor'u konuk edecek olan Beşiktaş'ta Salih Uçan sevinci yaşanıyor. Adalesinden yaşadığı sakatlığı atlatan orta saha oyuncusunun bireysel olarak çalışmalara başladığı ve dev maçta kadroda yer alması bekleniyor.

12.10.2022 12:43  Güncelleme: 13:12

Beşiktaş, Süper Lig'in 10. hafta mücadelesinde sahasında Trabzonspor'u konuk edecek. Karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Salih Uçan'dan sevindirici haber geldi.

ADALE SAKATLIĞINI ATLATTI

Geçirdiği adale sakatlığı nedeniyle 9. haftadaki Giresunspor maçı kadrosunda yer almayan Salih Uçan, uygulanan yoğun tedavi programının ardından yeniden çalışmalara başladı.

TRABZONSPOR MAÇINDA OYNAMASI BEKLENİYOR

Takımdan ayrı olarak bireysel antrenmanlara başlayan Salih'in Vodafone Park'ta oynanacak Trabzonspor maçına yetişmesi bekleniyor. 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Teknik Direktör Valerien Ismael'in şans vermesi durumunda Trabzonspor karşılaşmasında sahadaki yerini alacak.

8 MAÇTA 1 GOL ATTI

Bu sezon Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de 8 maça çıkan Salih Uçan, bu maçlarda 1 gol atarken 1 de asist yapma başarısı gösterdi.

Beşiktaş\'a Salih Uçan müjdesi! Sakatlığını atlattı, Trabzonspor maçına hazır

Son Dakika Spor Beşiktaş'a Salih Uçan müjdesi! Sakatlığını atlattı, Trabzonspor maçına hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement