Suudi Arabistan Spor Bakanı, Cristiano Ronaldo transferi için devreye girdi: Bu transferde her şey mümkün - Son Dakika
Son Dakika Logo

Suudi Arabistan Spor Bakanı, Cristiano Ronaldo transferi için devreye girdi: Bu transferde her şey mümkün

25.11.2022 20:57  Güncelleme: 21:51

Suudi Arabistan Spor Bakanı Prens Abdulaziz bin Türki el Faysal, Suudi ekibi Al Nassr'dan 2 sezon için 240 milyon euroluk teklif alan Cristiano Ronaldo'nun ikna edilmesi resmen devreye girdi. Faysal yaptığı açıklamada, "Ronaldo'nun gelmesini çok istiyorum. Bu transferde her şey mümkün." dedi.

Kulüpsüz kalan Cristiano Ronaldo'ya Suudi Arabistan takımı Al Nassr'dan çılgın teklif geldi. Ronaldo'ya 2 sezon için 240 milyon euro önerildi. Portekizli yıldız ilk etapta bu teklifi geri çevirmişti.

Anlaşmayı devlet büyüğü bitiriyor! Cristiano Ronaldo için resmi transfer açıklaması

RONALDO'YU İSTİYORLAR

Suudi Arabistan'da hükümet, Ronaldo'nun ülkeye gelmesini çok istiyor. Spor Bakanı Prens Abdulaziz bin Türki el Faysal, Ronaldo'yu istediklerini dile getirdi.

Anlaşmayı devlet büyüğü bitiriyor! Cristiano Ronaldo için resmi transfer açıklaması

"HER ŞEY MÜMKÜN"

Spor Bakanı Faysal yaptığı açıklamada, "Ronaldo'nun gelmesini çok istiyorum. Bu lige ve spora fayda sağlayacak bir isim ve gençlere ilham verecek. Her şey mümkün" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Suudi Arabistan Spor Bakanı, Cristiano Ronaldo transferi için devreye girdi: Bu transferde her şey mümkün - Son Dakika


Advertisement