Taksim'de Jimnastik Gösterisi Yapan Kamerunlu Sporcuya Turistlerden Yoğun İlgi - Son Dakika
Spor

Taksim'de Jimnastik Gösterisi Yapan Kamerunlu Sporcuya Turistlerden Yoğun İlgi

Taksim'de akrobasi ve jimnastik gösterileri yapan Kamerunlu sporcuya turistler tarafından yoğun ilgi gösterildi. Taksim'e gelenler jimnastikçiyle fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Amerika Birleşik Devletleri'nden dünyayı dolaşmaya çıkan sosyal medya fenomeni Takk Method, Taksim'de jimnastik gösterisi yaptı. Yerli ve yabancı turistlerin fotoğraf çektirmek için sıraya girdiği fenomen, İstiklal Caddesi'nde bazılarıyla jimnastik gösterisi de yaptı. Vatandaşlar sosyal medya fenomenini hayretle izledi. Fenomen jimnastikçi gösterinin ardından alkış yağmuruna tutuldu. - İSTANBUL

19.09.2023 09:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Taksim'de gösteri yapan Kamerunlu jimnastikçiye yoğun ilgi

Bazıları, Kamerunlu jimnastikçiyle gösteri yapmaktan geri kalmadı

İSTANBUL - Taksim'de akrobasi ve jimnastik gösterileri yapan Kamerunlu sporcuya turistler tarafından yoğun ilgi gösterildi. Taksim'e gelenler jimnastikçiyle fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

Amerika Birleşik Devletleri'nden dünyayı dolaşmaya çıkan sosyal medya fenomeni Takk Method, Taksim'de jimnastik gösterisi yaptı. Yerli ve yabancı turistlerin fotoğraf çektirmek için sıraya girdiği fenomen, İstiklal Caddesi'nde bazılarıyla jimnastik gösterisi de yaptı. Vatandaşlar sosyal medya fenomenini hayretle izledi. Fenomen jimnastikçi gösterinin ardından alkış yağmuruna tutuldu.

Taksim\'de Jimnastik Gösterisi Yapan Kamerunlu Sporcuya Turistlerden Yoğun İlgi
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Taksim'de Jimnastik Gösterisi Yapan Kamerunlu Sporcuya Turistlerden Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement