Tatvan'da Türkiye-İran Muaythai Gecesi Düzenlendi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Tatvan'da Türkiye-İran Muaythai Gecesi Düzenlendi

04.03.2024 00:37  Güncelleme: 00:38

Bitlis'in Tatvan ilçesinde Türkiye-İran Muaythai gecesi düzenlendi. Tatvan İlçe Gençlik ve Spor merkezinde Türkiye-İran Muaythai gecesi düzenlendi. İran ve Türkiye'den 250 sporcunun katıldığı müsabakalarda sporcular rakiplerini mağlup etmek için mücadele etti. Yoğun ilgi gören müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi. Organizasyona birçok önemli isim katıldı.

- Tatvan'da Türkiye- İran Muaythai gecesi düzenlendi

BİTLİS - Bitlis'in Tatvan ilçesinde Türkiye-İran Muaythai gecesi düzenlendi.

Tatvan İlçe Gençlik ve Spor merkezinde Türkiye-İran Muaythai gecesi düzenlendi. Türkiye Muaythai Federasyonu Doğu Anadolu Bölge Yürütme Kurulu ve Muaythai Federasyonu Milli Takım Koordinatörü Ömer Uğur tarafından düzenlenen Muaythai gecesine İran ve Türkiye'den 250 sporcunun katıldı. Çekişmeli geçen müsabakalarda sporcular rakibini mağlup etmek için tüm hünerlerini sergiledi. Yoğun ilgi gören müsabakalar renkli görüntülere sahne oldu. Gerçekleşen müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara Tatvan Kaymakamı Remzi Demir, Bitlis Milletvekili Turan Bedirhanoğlu, Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş ve diğer davetliler tarafından ödülleri takdim edildi.

Düzenlenen organizasyona Tatvan Kaymakamı Remzi Demir, Bitlis Milletvekili Turan Bedirhanoğlu, Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmaştaş, Tatvan Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Abur, kurum amirleri, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tatvan'da Türkiye-İran Muaythai Gecesi Düzenlendi - Son Dakika


Advertisement