Teb Bnp Paribas WTA Championships İstanbul - Son Dakika
Spor

Teb Bnp Paribas WTA Championships İstanbul

Teb Bnp Paribas WTA Championships İstanbul

Tekler şampiyonu Serena Williams'a kupasını Spor Genel Müdürü Baykan ve Tenis Federasyonu Başkanı Tural verdi

27.10.2013 21:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TEB BNP Paribas WTA Championships İstanbul Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda teklerde şampiyon olan kadınlar dünya 1 numarası ABD'li Serena Williams, kupasını aldı.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda final maçının ardından düzenlenen törende, Williams'a kupasını Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Osman Tural verdi.

Teklerde ikinci olan Çinli Li Na ise ödülünü WTA Başkanı Stacey Allaster'dan aldı. Törende konuşan Allaster, organizasyona 3 yıl ev sahipliği yapan İstanbul'a teşekkür etti.

Osman Tural ise turnuvanın Türkiye ve İstanbul'a çok şey kattığını belirterek, "Ancak İstanbul ve Türkiye, bu turnuvaya çok daha fazla şey kattı. Türkiye'de tenis gelişecek, büyüyecek" dedi.

Törende Serena Williams, WTA adına 3 yıllık ev sahipliği nedeniyle Osman Tural'a teşekkür kupası verdi. Tural da Stacey Allaster'a hediye takdim etti.

Yarı final maçının ardından tribünlere top atmadan salondan ayrılan Serena Willams, final maçı sonrası topları tenisseverlere gönderdi. Williams, törenin ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu arada, final maçını izleyen ABD'nin Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone, maçın ardından görüştüğü Williams'ı tebrik etti.

Çiftler şampiyonu Peng Shuai (Çin)/Hsieh Su-Wei (Tayvan) ikilisi ise ödüllerini Türkiye Tenis Federasyonu Asbaşkanı Cengiz Durmuş'tan aldı. Çiftler ikincisi Rus Ekaterina Makarova- Elena Vesnina'ya da ödüllerini şampiyona direktörü Markus Günthardt verdi.

Singapur'a devir teslim töreni yapıldı

Törende 2014-2018 yılları arasında turnuvayı düzenleyecek Singapur'a devir teslim töreni de yapıldı.

WTA bayrağı Singapur heyetine teslim edilirken, Osman Tural ve Mehmet Baykan ile Singapur heyeti, birbirlerine hediyeler verdi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Teb Bnp Paribas WTA Championships İstanbul - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement