Tepecikspor, Alaçatı spor'u deplasmanda 1-0 yenerek galibiyetle döndü - Son Dakika
Spor

Tepecikspor, Alaçatı spor'u deplasmanda 1-0 yenerek galibiyetle döndü

Tepecikspor, Alaçatı spor\'u deplasmanda 1-0 yenerek galibiyetle döndü

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Tepecikspor, İzmir deplasmanında Alaçatı spor'u 1-0 yenerek evine galibiyetle döndü. Tepecikspor takımı büyük bir coşkuyla Tepecik Beldesinde karşılandı ve taraftarlar tarafından meşaleler ve marşlarla karşılandı. Geçtiğimiz hafta TKİ Linyitspor'u mağlup eden Tepecikspor, bu hafta İzmir deplasmanında galibiyet parolasıyla sahaya çıktı. İlk yarıda pozisyonları gole çeviremeyen Tepecikspor, ikinci yarıda Efe Çakmak'ın golüyle 1-0 öne geçti. Bal Ligi 4. Grup 6. Hafta lideri Alaçatı, Tepecikspor karşısında varlık gösteremeyerek 1-0 mağlup oldu.

13.11.2023 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Tepecikspor İzmir deplasmanında Alaçatı spor'u 1-0 yenerek evine galibiyetle döndü.

Büyük bir coşku ile Tepecik Beldesinde karşılanan Tepecikspor takımını taraftarları meşaleler ve marşlarla karşılayarak büyük coşku yaşandı. Geçtiğimiz hafta TKİ Linyitspor'u 2-1 mağlup ederek moral bulan Tepecikspor, bu hafta İzmir deplasmanında galibiyet parolasıyla sahaya çıktı. İlk yarıda yakaladığı pozisyonları gole çeviremeyen Tepecikspor, devreyi 0-0 beraberlikle kapattı. İkinci yarıya etkili bir başlangıç yapan Kütahya temsilcisi, 61. dakikada Efe Çakmak'ın ayağında kazandığı gol ile 1-0 öne geçti. Bal Ligi 4. Grup 6. Hafta lideri Alacatı, Tepecikspor karşısında varlık gösteremeyerek Tepecikspor'a 1-0 mağlup oldu. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tepecikspor, Alaçatı spor'u deplasmanda 1-0 yenerek galibiyetle döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement