TFF'nin Trabzonspor kararına Fenerbahçe'den sert açıklama - Son Dakika
Spor

TFF'nin Trabzonspor kararına Fenerbahçe'den sert açıklama

Trabzonspor, Altay ile oynayacağı maç için Atatürk Olimpiyat Stadı'na gelecek. Fenerbahçe, Trabzonspor'un İstanbul'da maç yapmasına tepki göstererek "Trabzonspor-Fraport TAV Antalyaspor maçında yaşanan olaylar ortadayken, bu olayların karşılığı olarak hiçbir ceza verilmemişken bir de bu yapılan resmen ödüllendirme demektir." açıklamasını yaptı.

10.05.2022 16:03  Güncelleme: 16:10

38 yıl sonra 7. şampiyonluğunu kazanan Trabzonspor, 15 Mayıs Pazar günü Altay ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Bordo-mavililerin, İstanbul'da maç yapacak olmasına tepki gösteren Fenerbahçe, resmi sitesinden bir açıklama yayınladı.

"'BİR TAKIMA EN FAZLA TAVİZİ VERME' HEDEFİYLE ATTIKLARI ADIMA BİR YENİSİNİ EKLEDİLER"

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Türkiye Futbol Federasyonu tarafından dün akşam saatlerinde yapılan açıklama ile 37. hafta Trabzonspor-Altay maçının Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacağı kamuoyuna duyurulmuştur. Görevde bulundukları süre boyunca ülke futbolunda ağır tahribatlar yaratan bu zihniyet, "bir takıma en fazla tavizi verme" hedefiyle attıkları adımlarına bir yenisini daha eklemiştir.

"DOĞRULARI VURGULAMAKTAN VAZGEÇMEYECEĞİZ"

Trabzonspor-Fraport TAV Antalyaspor maçında yaşanan olaylar ortadayken, bu olayların karşılığı olarak hiçbir ceza verilmemişken bir de bu yapılan resmen ödüllendirme demektir; Türkiye Futbol Federasyonu ne durumda olduğunu bir kez daha göstermiştir. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak Türk futbolu adına doğruları vurgulamaktan vazgeçmeyeceğimizi, bu konu vesilesiyle bir kez daha dile getirmek istiyoruz."

TFF\'nin Trabzonspor kararına Fenerbahçe\'den sert açıklama

Son Dakika Spor TFF'nin Trabzonspor kararına Fenerbahçe'den sert açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Yakupovski gfb: trabzonun dokunulmazlığı var bu ülkede 3 3 Yanıtla
  • Özgür Arıca: Çıldırdılar Trabzon şampiyon oldu diye bi nefes alın su vurun yüzünüze iyi gelir Trabzon da Türkiye de İstanbul da ...Trabzonspor ister orda ister burda ister mars ta kutlar şampiyonluğu sende ol sende kutlarsın ..... 3 3 Yanıtla

Advertisement