"Timsah 3 Yıl İçerisinde Lige Damga Vuracak" - Son Dakika
Spor

"Timsah 3 Yıl İçerisinde Lige Damga Vuracak"

"Timsah 3 Yıl İçerisinde Lige Damga Vuracak"

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Necmettin Kocaman, 3 yıl içerisinde altyapıdan 7-8 oyuncuyu A takıma kazandıracaklarını söyledi.

03.01.2013 09:44

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Necmettin Kocaman, 3 yıl içerisinde altyapıdan 7-8 oyuncuyu A takıma kazandıracaklarını söyledi.

Bursaspor'un Altyapıdan Sorumlu Yöneticisi Necmettin Kocaman, İHA muhabirine altyapının son yıllardaki başarısını değerlendirdi. 2012 yılında güzel bir sezon geçirdiklerini ifade eden Kocaman, "Bütün yaş kategorilerinde başarılar elde ettik. Milli takımlara gönderdiğimiz 28 oyuncu ile Türkiye'de bir ilki başardık. Oyuncularımız henüz gelişme aşamasında. Ertuğrul hocamız altyapı ile ilgileniyor. Biraz sivrilen oyuncuları yukarıya alıyor" dedi.

"BURSASPOR'A UZUN YILLAR HİZMET EDECEKLER"

Altyapıdaki her oyuncunun iyi birer Bursasporlu olduklarını ifade eden Kocaman, "Altyapıdan A takıma çıkan oyuncularımız daha fazla şans bulmaya başladı. Okan Deniz çok iyi bir santrafor. Özellikle Ertuğrul hoca gibi bir hocanın elinde çok daha iyi olacağına inanıyorum. Bizim için en önemli kriterler karakterli ve çok iyi Bursasporlu olmalarıdır. Buradaki bütün gençlerimiz çok iyi Bursasporlu ve çok karakterli oyuncular. Bu gençlerimizin Bursaspor'a uzun yıllar hizmet edeceğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

"YURT DIŞINDAN KALECİ BAKMAYACAĞIZ"

Altyapıdaki bütün kalecilerin kendi kategorilerindeki milli takımların kalesini koruduğunu hatırlatan Necmettin Kocaman, "Bu yıl bütün kalecilerimiz milli takımın bütün alt yaş kategorilerinin kalesini koruyor. Bu anlamda çok şanslıyız. Kaleci antrenörlerimiz çok başarılılar. Umut ediyoruz bu gençlerimiz bir gün gelecek A takımımızın kalesini koruyacak. Yurtdışından kaleci bakmayacağız. Bursaspor artık kalecide yetiştirecek" diye konuştu.

"BAŞKANIMIZ VE HOCAMIZ ALTYAPIYA ÖNEM VERİYOR"

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın altyapıya büyük önem verdiğine dikkat çeken Kocaman, "Başkanımız gerek oyuncu almada gerekse buradaki masraflar ile ilgili yönetim kurulumuza her zaman gerekli talimatları vermiştir. Bizi hiçbir anlamda kırmamıştır. Altyapıya verdiği önemden dolayı da Sayın İbrahim Yazıcı başkanımıza da teşekkür ediyorum. Altyapıdan 3-4 yıl içerisinde 7-8 oyuncunun A takıma çıkacak derken Ertuğrul hoca, ekibine ve altyapıya bakış açısına inandığımız için diyoruz" ifadelerini kullandı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 'Timsah 3 Yıl İçerisinde Lige Damga Vuracak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement