Timsah Kartal'ı Avlamak İstiyor - Son Dakika
Spor

Timsah Kartal'ı Avlamak İstiyor

Timsah Kartal\'ı Avlamak İstiyor

Bursaspor, yarın oynayacağı Beşiktaş karşılaşmasında sahadan 3 puan ile ayrılarak, zirveye yaklaşmanın planlarını yapıyor.

14.09.2013 10:32

Bursaspor, yarın oynayacağı Beşiktaş karşılaşmasında sahadan 3 puan ile ayrılarak, zirveye yaklaşmanın planlarını yapıyor.

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek olan Bursaspor'da, tek hedef galibiyet. Lige Eskişehirspor mağlubiyeti ile başlayıp, Galatasaray ile sahasında berabere kalan yeşil beyazlılarda Antalyaspor galibiyetiyle moraller yerinde. Taraftarının desteğiyle lideri devirmenin planlarını yapan yeşil beyazlılar, böylelikle zirveye yaklaşmak istiyor.

BEŞİKTAŞ İLE 103. RANDEVU

İki ekip, yarın oynayacakları karşılaşma ile birlikte 103. randevuya çıkacak. Bursaspor ile Beşiktaş arasında bugüne dek oynanan toplam 102 maçın 43'ünü siyah-beyazlılar kazanırken, 20 mücadelede ise gülen taraf Bursaspor oldu. 39 karşılaşmada ise taraflar 1 puana razı oldu. Bu karşılaşmalarda Bursaspor, rakip fileleri 92 kez havalandırırken, Beşiktaş ise 136 kez gol sevinci yaşadı. İki ekip Süper Lig'de ise 88 kez kozlarını paylaştı. Yeşil-beyazlılar, 87 karşılaşmanın 16'sında 3 puan sevinci yaşarken, Beşiktaş ise 36 mücadelede galibiyete uzanan taraf oldu.

BURSA'DA BEŞİKTAŞ ÜSTÜN

Bursa Atatürk Stadyumu'nda oynanan karşılaşmalarda ise, konuk ekip Beşiktaş'ın üstünlüğü bulunuyor. Bursa'da oynanan 51 karşılaşmanın 14'ünü Bursaspor, 16'sını ise Beşiktaş kazandı. 21 mücadelede ise eşitlik bozulmadı. Bu karşılaşmalarda siyah-beyazlıların 53 golüne, Bursaspor 47 gole ile karşılık verdi. Süper Lig'de Bursa'da oynanan 45 karşılaşmada ise yeşil beyazlıların 13-12 galibiyet üstünlüğü bulunuyor. 20 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı.

DÜDÜK BÜLENT YILDIRIM'DA

Bursa Atatürk Stadyumu'nda yarın oynanacak ve saat 20.30'da başlayacak karşılaşmada Bülent Yıldırım düdük çalacak. Yıldırım'ın yardımcılıklarını Ekrem Kan ve Asım Yusuf Öz yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Baki Tuncay Akkın olacak.

BELUSCHİ VE OZAN YOK

Bursaspor Beşiktaş maçına sakatlıkları bulunan Ozan İpek ve Belluschi'den yoksun çıkacak. Bursaspor'un bu sezon Belluschi'siz çıktığı maçlarda yüzü gülmüyor. Vojvodina ile oynanan Avrupa Kupaları ilk maçında sakatlanan Arjantinli yıldız 2 maçta takımını yalnız bıraktı. Yeşil-beyazlılar bu karşılaşmalar Vojvodina ve Eskişehirspor'a karşı kaybetti. Yıldız futbolcunun iyileşmesinin gösterdiği performansla övgü toplamıştı.

DAUM BATALLA'YA GÜVENİYOR

Bursaspor'un Beşiktaş karşısında en önemli kozu Batalla olacak. Bu sezon ligde fileleri havalandıramayan Arjantinli yıldız, kartalı avlayarak ligdeki ilk golünü atmak istiyor. Bu zamana kadar Beşiktaşla oynanan karşılaşmalarda 4 kez fileleri havalandıran süper bücür takım içerisinde siyah beyazlılara en çok gol atan futbolcu konumunda bulunuyor.

SAHASINDA SON GALİBİYET BEŞİKTAŞ'A KARŞI

Ligde bu sezon sahasında oynadığı Galatasaray maçından beraberlikle ayrılan yeşil-beyazlılar Beşiktaş karşısında sahasında 3 maçlık galibiyet özlemini dindirmek istiyor. Geçtiğimiz sezon 28. haftasında Beşiktaş'ı 3-0'lık net skorla deviren yeşil-beyazlılar, o maçtan sonra oynan Akhisar Belediyespor, Eskişehirspor ve Galatasaray karşılaşmalarından beraberlikle ayrıldı.

MUHTEMEL ON BİR

Bursaspor'un Beşiktaş karşısında şu onbirle mücadele etmesi bekleniliyor:

"Frey, Şener, Civelli, İbrahim, Taiwo, Kazım, Murat, Şamil, Tuncay, Batalla, Pinto." - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Timsah Kartal'ı Avlamak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement