Torku Şekerspor 2022 başarılarını madalyalarla taçlandırdı - Son Dakika
Spor

Torku Şekerspor 2022 başarılarını madalyalarla taçlandırdı

Torku Şekerspor 2022 başarılarını madalyalarla taçlandırdı

Torku Şekerspor, 2022'de 2 dünya ikinciliği başta olmak üzere birçok Türkiye Şampiyonluğu ve derecesi elde etti.

26.01.2023 12:51  Güncelleme: 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Torku Şekerspor, 2022'de 2 dünya ikinciliği başta olmak üzere birçok Türkiye Şampiyonluğu ve derecesi elde etti.

Konya Şeker açıklamasına göre, Torku Şekerspor, geçen yıl çok sayıda madalya kazanarak başarılarını sürdürdü.

Açıklamada konuya ilişkin görüşleri yer alan Torku Şekerspor Kulübü Başkanı Ahmet Bozdam, kulübün geçen yıl faal olduğu 3 ayrı branşta madalyalara neredeyse ambargo koyduğunu bildirdi.

Bozdam, 2 ayrı dünya ikinciliği kazandıklarını belirterek, "Kulübümüzde, bisiklet, bedensel engelliler badminton ve güreş branşları başarılı bir şekilde hem ilimizi hem de ülkemizi temsil ediyor." ifadesini kullandı.

Torku Şekerspor'un özellikle amatör sporculara ve branşlara çok önem verdiğini, geçen yıl bisikletin yanı sıra bedensel engelliler badminton ve güreş branşlarını da faaliyete geçirdiklerini anlatan Bozdam, şu açıklamalarda bulundu:

"Çok başarılı bir yıl geçirdik. Badmintonta öncelikle 2 dünya ikinciliği, uluslararası dereceler ve Türkiye Şampiyonluğu kazanarak büyük gurur yaşadık. Bisiklette katıldığımız hiçbir Türkiye Şampiyonasından boş dönmedik ve birçok şampiyonlukların yanında ikincilik ve üçüncülüklere de ambargo koyan sporcularımız başarılarımızı taçlandırmaya devam etti.

En yeni branşımız güreş ise genç ve yıldızlardan oluşuyor. Üstelik kendi yaş gruplarının üst kategorisindeki güreşlere katılarak Türkiye dereceleri elde ettiler ve gelecek için ümit verdiler. Sınırlı sayıda lisanslı sporcu sayısına sahip olmamıza rağmen kulübümüz Torku Şekerspor şu ana kadar aldığı madalya sayısıyla spora ve sporcuya katkısını örnek olarak göstermiştir. Bu başarıda verdiği destekle en büyük paya sahip olan Onursal Başkanımız Ramazan Erkoyuncu'ya çok teşekkür ediyoruz. Destekleriyle başarılarımız daha da artacaktır."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Torku Şekerspor 2022 başarılarını madalyalarla taçlandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement