Trabzonspor - Ankaragücü Maçı Kadroları ve Notları - Son Dakika
Spor

Trabzonspor - Ankaragücü Maçı Kadroları ve Notları

Trabzonspor - Ankaragücü Maçı Kadroları ve Notları

stat.HAKEMLER.TrabzonSPOR.

14.10.2011 20:12

-

stat: Hüseyin Avni Aker

HAKEMLER: Tolga Özkalfa (), Serkan Gençerler (), Volkan Narinç ()

TrabzonSPOR:

29 Tolga ()

30 Serkan ()

23 Giray ()

22 Mustafa ()

28 Celustka ()

15 Zokora ()

20 Colman ()

80 Volkan ()

10 Adrian ()

17 Burak ()

32 Pawel Brozek ()

YEDEKLER: 89 Zeki, 5 Cech, 9 Halil, 18 Tayfun, 24 Aykut, 25 Alanzinho, 27 Sapara

AnkaraGÜCÜ:

22 Özden ()

3 Uğur ()

5 Ediz ()

25 Aydın ()

60 Özgür ()

17 Rajnoch ()

50 Hürriyet ()

6 Kağan ()

7 Turgut Doğan ()

2 Thisdell ()

4 Theo Weeks ()

YEDEKLER: 35 Bora, 19 Güven, 24 Metin, 23 Bilal, 8 Umut, 27 Atilla, 26 Cerny

GOLLER:

MAÇTAN NOTLAR

BAŞKAN ŞENER TRİBÜNDE

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, maçtan bir gün önce Trabzon'a gelerek takıma moral verdi. Trabzon'da bir takım ziyaretlerde de bulunan Başkan Sadri Şener, son dönemde, "Burak Yılmaz ve Tolga Zengin satılabilir" yönünde çıkan iddialara tepki göstererek, "Bizim satılık hiçbir oyuncumuz yok. Biz onay vermeden hiçbir oyuncumuz takımdan ayrılmaz" dedi.

CELUSTKA ÖDÜLÜNÜ MAÇ ÖNCESİ ALDI

Trabzonspor'da taraftarların oyları sonucunda Eylül ayının en değerli oyuncusu seçilen Ondrej Celustka, maç öncesi ödülünü Başkan Sadri Şener'den aldı. Başkan Şener de Inter'e attığı gol sonrası Şampiyonlar Ligi'nde Trabzonspor'a zaferi tattıran oyuncusunu tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

BAYANLAR KENDİ YERLERİNİ DOLDURDU

TFF'nin aldığı karar sonucu bayan ve çocuklara 3 bin bilet ayıran Trabzonspor yönetimi bu kararından fazlasıyla memnun. Bordo mavili bayan ve çocuk taraftarlar kendilerine ayrılan bölümü tamamen doldurdu.

GLOWACKİ KADRODA YOK

Bordo mavili takımda sakatlığı nedeniyle gittiği Polonya milli takım kampında forma giyemeyen Glowacki, Ankaragücü maçının 18 kişilik kadrosunda da yer almadı. Tecrübeli futbolcunun gelecek hafta içerisindeki CSKA Moskova maçı düşünülerek riske edilmediği belirtildi.

CECH, HALİL VE ALANZİNHO YEDEK

Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, milli takım kampından yorgun dönen Marek Cech ile, eşi doğum yaptığı için önceki gün Almanya'ya giden Halil Altıntop'u yedek kulübesinde oturttu. Güneş, Alanzinho'nun yerine ise beklenildiği gibi Adrian'a 11'de şans verdi.

YENİ ÇİMDE İLK MAÇ

UEFA'nın Şampiyonlar Ligi maçların oynanması için yeterli bulmadığı Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun çimleri hafta içerisinde yapılan yoğun çalışmayla değiştirildi. Pazartesi günü sökülen eski çimlerin yerine Hollanda'dan 24 tırla getirilen çimler 2 günde stat zeminine serildi. Saha zeminin maç öncesi oldukça güzel olduğu gözlenirken, ısınma hareketlerine çıkan bordo mavili futbolcularda yeni çimleri fazlasıyla beğendi.

TRİBÜNLER BOŞ KALDI

Trabzonsporlu taraftarlar, Ankaragücü maçına fazla ilgi göstermedi. Tribünlerde ciddi boşluklar dikkat çekerken maçı yaklaşık 15 bin bordo mavili taraftar izledi.

YES(TM/Aİ) - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor - Ankaragücü Maçı Kadroları ve Notları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement