Trabzonspor Başkanı Şener Şike Sürecini Anlatacak - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Başkanı Şener Şike Sürecini Anlatacak

Trabzonspor Başkanı Şener Şike Sürecini Anlatacak

Trabzonspor, yarın şike sürecindeki en geniş katılımcı organizasyona imza atacak, Başkan Sadri Şener'in de katılacağı toplantıda kulübün yaptığı hamleler anlatılacak, herkesin fikri alınacak, bundan sonraki yol haritası belirlenecek.

24.04.2012 15:37

Trabzonspor, yarın şike sürecindeki en geniş katılımcı organizasyona imza atacak, Başkan Sadri Şener'in de katılacağı toplantıda kulübün yaptığı hamleler anlatılacak, herkesin fikri alınacak, bundan sonraki yol haritası belirlenecek.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilecek olan toplantıya Başkan Sadri Şener'in yanı sıra Trabzonspor yönetim kurulu üyeleri, eski başkanlar, Divan Kurulu üyeleri, belediye başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri katılacak. Hem şike sürecinde izlediği tutum, hem de Yıldırım Demirören'in Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı seçildiği dönemde eleştirilerin hedefi olan Başkan Sadri Şener, 3 Temmuz'dan bu yana izledikleri yolu ve bundan sonra atacakları adımlarla ilgili bilgi verecek. Şener, katılımcıların da görüşlerini dinleyecek.

LİGDEN ÇEKİLME TARTIŞMASI

Bazı sivil toplum örgütlerinin şike soruşturması sonucunda şampiyonluk kupasının Trabzonspor'a verilmemesi halinde takımın ligden çekilmesi yönündeki görüşü de gündeme gelecek. Başkan Sadri Şener, "Takımın ligden çekilmesi söz konusu değil" ifadesini kullanırken yarınki toplantıda sivil toplum örgütü temsilcilerinin bu görüşlerini dile getirmesi halinde sert tartışmaların yaşanabileceği belirtildi. Başkan Sadri Şener, toplantıdan sonra katılımcılara tesislerde öğle yemeği verecek.

GÜNEŞ 1 SAAT TOPLANTI YAPTI

Beşiktaş galibiyetiyle moral bulan Trabzonspor, Süper Final'de hafta sonu sahasında oynayacağı Galatasaray maçı hazırlıklarını bugün tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Şenol Güneş. antrenmandan önce oyuncularıyla 1 saat kadar süren bir toplantı yaptı. Yardımcı antrenörler, doktorlar, fizyoterapistleri ve malzemecileri sahaya gönderen Şenol Güneş, sadece futbolcular ve 2 tercümanın katıldığı toplantıda Galatasaray maçının önemini anlattı, oyuncularından istediklerini söyledi.

Şenol Güneş'in antrenman dışında kalan zamanlarda da oyuncularıyla tek tek veya gruplar halinde görüşme yaptığı belirtildi. Şenol Güneş, takımı sahaya çıkardıktan sonra da tüm futbolcuları ortada toplayarak antrenmanda yapmalarını istediği konuları anlatan 10 dakikalık bir konuşma daha yaptı.

SAKATLIK KABUSU

Trabzonspor'un dün yaptığı antrenmanda düz koşunun ardından sol bacağında ağrı hissedince çalışmaya katılmayıp soyunma odasına giden Zokora, bugünkü idmana da katılmadı. Tecrübeli futbolcunun tedavisinin sürdüğü, çalışmalarına salonda devam ettiği açıtlandı.

Genç oyuncu Aykut da sakatlığı nedeniyle çalışmada yer almadı. Zokora ve Aykut'un Galatasaray maçında oynayıp oynamayacaklarının Cuma günü yapılacak son kontrolün ardından belli olacağı vurgulandı.

BURAK İSTANBUL'DA

Şenol Güneş yönetiminde yapılan çalışmada Nike'ın bir toplantısına katılmak üzere İstanbul'a giden Burak Yılmaz yer almadı. Hafif sakatlıkları bulunan Halil ve Colman, yürüyüş ve düz koşu yaparken diğer futbolcular, kondisyon çalışmasının ardından yarı sahada 2'ye 2 pres ve gol antrenmanı yaptı. Şenol Güneş, kulüp doktoru Hakan Ayaz'dan Zokora, Colman ve Halil'in durumlarıyla ilgili bilgi aldı. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor Başkanı Şener Şike Sürecini Anlatacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement