Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray'ın Kocaelispor ile 1-1 berabere kalarak kritik iki puan bırakmasının ardından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.
Bordo-mavili kulüp, resmi sosyal medya hesaplarından, ara transfer döneminde adı uzun süre Galatasaray ile anılan ancak Trabzonspor'da kalan genç yetenek Christ Oualai’nin fotoğrafını paylaştı.
Trabzonspor, başarılı futbolcusu Oulai'nin bir fotoğrafını kullanarak paylaştığı gönderiye, "Sınırlı sayıda üretilmiştir." notunu düştü. Paylaşımda ayrıca bordo ve mavi kalp emojilerine yer verildi.

Karadeniz ekibinin bu hamlesi, kısa sürede binlerce etkileşim alırken; sosyal medyada, transferde karşı karşıya gelinen sarı-kırmızılı rakibe yönelik bir "gönderme" olarak yorumlandı. Özellikle Galatasaray’ın şampiyonluk yolunda yara aldığı haftada gelen bu paylaşım, iki kulüp taraftarları arasında da geniş yankı uyandırdı.
Son Dakika › Spor › Trabzonspor'dan Galatasaray'a gönderme - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (1)