Transfer için savaşacaklar! Beşiktaş ve Galatasaray, Süper Lig'in golcüsü için girişimde bulundu - Son Dakika
Spor

Transfer için savaşacaklar! Beşiktaş ve Galatasaray, Süper Lig'in golcüsü için girişimde bulundu

Bu sezon Süper Lig'de sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Umut Bozok için Beşiktaş'tan sonra Galatasaray da girişimde bulundu. Yerli golcü arayışında olan Sarı-Kırmızılılar, Umut için fiyat sordu.

23.03.2022 10:10  Güncelleme: 10:16

Son iki sezondur transferde pek çok kez karşı karşıya gelen Galatasaray ve Beşiktaş, yine savaşa tutuştu. Beşiktaş, Cenk Tosun'un maliyeti sebebiyle rotasını Süper Lig'in golcülerinden Umut Bozok'a kırdı.

Beşiktaş ve Galatasaray birbirine girdi! Yine transfer savaşı çıktı

BEKLENEN RAKAMA BİTMEDİ

Siyah-Beyazlılar, Umut Bozok için Lorient'e 1,5 milyon euroluk teklifle gidecekti. Ancak Kasımpaşa'nın satın alma opsiyonunu kullandığı ortaya çıktı. Kasımpaşa, Umut için 5 milyon euro istediğini bildirdi.

Beşiktaş ve Galatasaray birbirine girdi! Yine transfer savaşı çıktı

ASLAN DEVREYE GİRDİ

Sabah'ın haberine göre; yeni sezonda Halil Dervişoğlu ile devam etmeme kararı alan Galatasaray, Umut Bozok için Kasımpaşa'ya teklif yapma kararı aldı. Kasımpaşa'nın tıpkı Beşiktaş'a olduğu gibi Galatasaray'a açtığı kapı da aynı. Paşa, Bozok için 5 milyon euronun altındaki teklifleri değerlendirmeyeceğini bildirdi.

Transfer için savaşacaklar! Beşiktaş ve Galatasaray, Süper Lig\'in golcüsü için girişimde bulundu

Son Dakika Spor Transfer için savaşacaklar! Beşiktaş ve Galatasaray, Süper Lig'in golcüsü için girişimde bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement