Tudor Türkiye'den Ayrıldı - Son Dakika
Spor

Tudor Türkiye'den Ayrıldı

Tudor Türkiye\'den Ayrıldı

Hırvat teknik adam Türkiye'den ayrılmadan önce basın mensuplarına yaptığı açıklamada Galatasaray'da performansından memnun olduğunu söyledi.

20.12.2017 22:07

Galatasaray'ın Süper Lig'in 16. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor'a deplasmanda 2-1 yenilmesinin ardından görevine son verilen Hırvat teknik direktör Igor Tudor, Türkiye'den ayrıldı.

Türk Hava Yolları'na ait bir uçakla 'ın başkenti Zagreb'e gitmek için Atatürk Havalimanı'na gelen Tudor'u, sarı-kırmızılı kulübün tercümanı Mertuğurladı.

Yardımcıları ve menajeriile havaalanına gelen Tudor, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yeni hedeflere odaklanacağını belirterek, "Teknik ekibimle elimizden gelenin en iyisini yaptık. Buradan huzurlu bir şekilde ayrılıyorum. Ligde 16 haftanın sadece ikisinde lider değildik. Ben yaptıklarımdan dolayı memnunum. Türkiye, futbolu seven ve güçlü bir ülke. Türk futboluna barış ve mutluluk diliyorum." ifadelerini kullandı.

Aynı başlıkta

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Tudor Türkiye'den Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement