Tüfad Diyarbakır Şubesi'nde Samet Karakaş Yeniden Başkan - Son Dakika
Spor

Tüfad Diyarbakır Şubesi'nde Samet Karakaş Yeniden Başkan

Türkiye Futbol Antrenörleri Diyarbakır Şubesi’nin genel kurulunda mevcut başkan Samet Karakaş, bir kez daha başkanlığa seçilirken, yönetim 15 kişiden oluştu.

19.08.2014 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Antrenörleri Diyarbakır Şubesi'nin genel kurulunda mevcut başkan Samet Karakaş, bir kez daha başkanlığa seçilirken, yönetim 15 kişiden oluştu.

Divan başkanlığını TÜFAD Mardin Şube Başkanı Doğan Ağalday'ın yaptığı kongre Sümerpark Ortak Yaşam Alanı'nda yapılırken, kayıtlı 232 delegeden 132'si katıldı. Salon tamamen dolarken, yıllardır bir araya gelemeyen antrenörler kongre öncesinde görüşerek sohbet etti.

TFF Bölge Müdürü Serkan Bayhan, ASKF Başkanı Remzi Dayan ve spor taban birlikleri yöneticilerinin de takip ettiği kongre, birlik ve beraberliğin pekiştiği bir ortamda geçerken; tek liste ile yapılan seçimi kazanan Samet Karakaş, her türlü eleştiri ve öneriye açık olduklarını söyledi.

Karakaş, "Yaptıklarımız kadar yapamadıklarımız da var. İnsanız ve hatalar yapmış olabiliriz. Meslektaşlarımızın bizi eleştirmesi kadar doğal bir şey olamaz. Bundan sonra da sizlerden alacağımız eleştiri ve önerilerle güç birliği yapacağız" dedi.

Kongreye katılan spor taban birliklerinin yöneticileri konuşmalar yaparak camianın sorunlarına dikkat çekerken, bazı antrenörler de dernek yönetimine eleştiriler yöneltti.

Yapılan seçimde Samet Karakaş başkanlığındaki 15 kişilik yönetimde Nevzat Türker, Recep Bayık, Murat Yelemlieş, İhsan Kızıl, Süleyman Şenci, Fethullah Onat, Veysi Çakır, Kadri Gündoğdu, Ferhat Savaş, Cemal Cengizoğlu, Hacı Aktaş, Ramazan Koç, Kenan Dişli ve Şeyhmus Tekin yer aldı. TÜFAD Genel Merkez Delegeliği'ne ise Emin Sevmiş, Nurettin Şiro, Nihat Mızak, Mehmet Budakın, Ahmet Tanış, Ahmet Evren, Hadi Yakışan, Mehmet Manço, Veysi Bademkıran, Aydın Gözaçık, Mehmet Karaoğlan ve Faruk Türk seçildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tüfad Diyarbakır Şubesi'nde Samet Karakaş Yeniden Başkan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement