Türk yapımı 7. Koğuştaki Mucize filmini izleyen Neymar, hüngür hüngür ağladı - Son Dakika
Spor

Türk yapımı 7. Koğuştaki Mucize filmini izleyen Neymar, hüngür hüngür ağladı

PSG'nin dünyaca ünlü Brezilyalı yıldızı Neymar'dan sürpriz "7. Koğuştaki Mucize" paylaşımı geldi. Yıldız futbolcu, filmi izlerken hüngür hüngür ağladı.

14.04.2020 12:33  Güncelleme: 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PSG forması giyen Brezilyalı yıldız Neymar, koronavirüs nedeniyle vaktini Brezilya'daki evinde geçiriyor. Antrenmanlarını aksatmayan Neymar, kalan zamanında da dizi ve film izliyor. 28 yaşındaki Neymar son olarak, dijital içerik platformu Netflix'te Türk yapımı 7. Koğuştaki Mucize filmini izledi.

Netflix'te yayınlandıktan sonra tüm dünyada büyük beğeni kazanan ve birçok ünlü ismi ağlatan 7. Koğuştaki Mucize, Neymar'ı da ağlatmayı başardı.

"ÇOCUKLAR GİBİ AĞLADIM"

Neymar, Instagram'dan yaptığı paylaşımda filmi çok beğendiğini söylerken, "Çocuğu olanlar benim bu filmi izledikten sonraki duygularımı daha iyi anlar. Çok güzel film, izlerken çocuklar gibi ağladım" ifadelerini kullandı.

Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin'in yaptığı ve başrolünde Aras Bulut İynemli'nin yer aldığı 7. Koğuştaki Mucize, 5,3 milyon kişi tarafından izlenerek Türkiye'de 2019 yılının en çok izlenen filmi olmuştu.

Türk yapımı 7. Koğuştaki Mucize filmini izleyen Neymar, hüngür hüngür ağladı
Türk yapımı 7. Koğuştaki Mucize filmini izleyen Neymar, hüngür hüngür ağladı

Son Dakika Spor Türk yapımı 7. Koğuştaki Mucize filmini izleyen Neymar, hüngür hüngür ağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • olimpus: sen daha küçük emrah serisini izlememişsin... 70 6 Yanıtla
    Öldümm :): Allah ta seni güldürsün :)))))))) 15 1 ...: hele birde fatma gülün suçu ne ile yaprak dökümünü seyrettimi tamamdır direk tc kimliğini ver :) :) :) 9 2 efe: :)))) 0 0
  • Türkmen : Maalesef bize ait değil Kore yapımı 11 25 Yanıtla
  • Melek: Orijinali daha duygusal 9 14 Yanıtla
    Ekrem yaşa: Sen ciddimisin yoksa şakamınyapıyorsun? 6 2
  • Ekrem yaşa: Kore yapımı olduğunu adamlar inkar etmiyor zaten ve ortak yapım olduğunu belirtiyor. Ayrıca kore versiyonunun ne kadar saçma sapan olduğunu hiç duygulandırmadığınıda gördük. Adamlar ana konuyu alıp bizim kültür ve yaşamımıza uyarlamış sadece. Kore yapımı neden izlenmedi peki neden avrupada 1. Sıralara çıkmadı? Ya bırakında bunları arkanıza yaslanın ve biraz gurur duyun sadece 20 2 Yanıtla
  • Volkan : Bu süreçte tek dürüst olan virüsün kendisi dil din ırk devlet cinsiyet ideoloji para ayrımı yapmıyor tüm yalancıların iflasını kesiyor helal sana koronavirüs bildiğin gibi ilerle dünyanın doğal dengesini sen sağlayacaksın 9 6 Yanıtla
    tnt: sanada bulaşsında bakalım böle atıp sıkacakmısın yoksa mutlu bir yusufçukmu havalanacak 6 6
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement