Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi - Son Dakika
Spor

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi

Bursa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, TVF Bayanlar Birinci Ligi 20. hafta mücadelesinde kendi evinde ağırladığı Trabzon temsilcisi İdman Ocağı’nı 25-16, 25-23 ve 25-17’lik setlerle 3-0 mağlup etti.

08.03.2015 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, TVF Bayanlar Birinci Ligi 20. hafta mücadelesinde kendi evinde ağırladığı Trabzon temsilcisi İdman Ocağı'nı 25-16, 25-23 ve 25-17'lik setlerle 3-0 mağlup etti.

Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda oynanan müsabakada, Bursa Büyükşehir Belediyespor mücadeleye Seda, Meryem, Pena, Rivera, İvana ve İpek'le (Sedef) başladı. İdman Ocağı ise Wang, Duygu, Ergül, Tuğçe, Sonja ve Pietersen(Necla) ile oyun kurdu. Büyükşehir Belediyespor, '8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun' pankartıyla salona çıktı. Yeşil-beyazlı taraftarlar, iki takım sporcularına da karanfil vererek kadınlar gününü kutladı.

Almanya'da RoteHabenVilsbiburg karşısında Avrupa Kupası'nda aldığı galibiyetle maça moralli başlayan Büyükşehir Belediyespor, İdman Ocağı'nın hücumlarını durduramayınca ilk teknik molaya 7-8 geride girdi. Büyükşehir Belediyespor, ikinci teknik molaya 16-14 önde geçti. Rivera ile temposunu giderek yükselten Büyükşehir Belediyespor, Pena'nın smaç servisleriyle seti 25-16 kazanarak 1-0 önde tamamladı.

İkinci sette Trabzon İdman Ocağı etkiliydi. Özellikle Wang ve Ergül'ün sayılarıyla ilk teknik molaya 5-8 önde giren takım, ikinci teknik molaya da 12-16 önde geçti. Setin sonlarına doğru toparlanan Büyükşehir Belediyespor, bir ara 6 sayıya çıkan farkı eritmeyi başardı. İvana, İpek ve Meryem'in hücumlarıyla Yeşil-Beyazlılar, seti 25-23 kazanarak 2-0 önde tamamladı.

Üçüncü sete iyi başlayan Büyükşehir Belediyespor oldu ve ilk teknik molaya 8-3 önde girdi. İdman Ocağı, Wang ile sayılar buldu: 8-5. Rivera'nın bloklarına Pena'nın güzel servisleri eklenince, ara açılmaya başladı. Yeşil beyazlılar ikinci teknik molayı da 16-8 önde geçmeyi başardı. Son bölüme 23-11 önde giren Büyükşehir Belediyespor; seti 25-17, karşılaşmayı da 3-0 kazanarak hem ilk yarının rövanşını aldı hem de ligde 5. sıraya yükseldi.

Maçın ardından Büyükşehir Belediyespor takımı oyuncuları, galibiyet sevincini maç boyunca tempo tutan taraftarlar ve Büyükşehir Belediye Bandosu üyeleriyle paylaştı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement