Türkiye Kadın Milli Takımı İtalya'yı 3-0 Mağlup Etti - Son Dakika
Spor

Türkiye Kadın Milli Takımı İtalya'yı 3-0 Mağlup Etti

Türkiye Kadın Milli Takımı İtalya\'yı 3-0 Mağlup Etti

Karabük'te düzenlenen 11. Avrupa İşitme Engelliler Voleybol Şampiyonası'nın ikinci gününde Türkiye Kadın Milli Takımı, İtalya'yı 3-0 yenerek galip geldi. Türkiye, maçın ilk setini 25-10, ikinci setini 25-19 ve üçüncü setini 25-23 önde tamamladı. Organizasyonu, EDSO Başkanı Iosif Stavrakakis, Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkan Vekili Yakup Ümit Kihtir, Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven ile birlikte sporseverler izledi. Diğer maçlarda ise Fransa'nın erkek milli takımı Bulgaristan'ı 3-0, Ukrayna'nın kadın milli takımı da Fransa'yı aynı skorla yendi. Organizasyon, grup müsabakalarıyla yarın devam edecek ve 22 Temmuz'da sona erecek.

14.07.2023 21:07

Karabük'te gerçekleştirilen 11. Avrupa İşitme Engelliler Voleybol Şampiyonası'nın ikinci gününde Türkiye Kadın Milli Takımı, İtalya'yı 3-0 mağlup etti.

Yeni Mahalle Spor Salonu'ndaki organizasyonda milli takım İtalya'yla karşılaştı.

İlk seti 25-10, ikinci seti 25-19, üçüncü 25-23 önde tamamlayan Türkiye, karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

Karşılaşmayı, Avrupa İşitme Engelliler Spor Organizasyonu (EDSO) Başkanı Iosif Stavrakakis, Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkan Vekili Yakup Ümit Kihtir, Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven ile sporseverler izledi.

Günün diğer maçlarında ise Fransa'nın erkek milli takımı, Bulgaristan'ı 3-0, Ukrayna'nın kadın milli takımı da Fransa'yı aynı skorla yendi.

Grup müsabakalarıyla yarın devam edecek organizasyon, 22 Temmuz'da sona erecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Türkiye Kadın Milli Takımı İtalya'yı 3-0 Mağlup Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement