Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi - Son Dakika
Spor

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi

Ceyhan Belediyespor'un Fenerbahçe'yi 63-55 mağlup ettiği maç sonunda bir açıklama yapan Ceyhan Belediyespor Başkanı Hüseyin Sözlü, ligin ilk maçında Fenerbahçe gibi dev bütçeli bir takımı yenmenin sevincini yaşattıkları için başta teknik heyet...

19.10.2013 18:02

Ceyhan Belediyespor'un Fenerbahçe'yi 63-55 mağlup ettiği maç sonunda bir açıklama yapan Ceyhan Belediyespor Başkanı Hüseyin Sözlü, ligin ilk maçında Fenerbahçe gibi dev bütçeli bir takımı yenmenin sevincini yaşattıkları için başta teknik heyet olmak üzere tüm sporcuları kutladı.

Maç sonunda sahaya inerek sporcuları tek tek kutlayan Başkan Sözlü, "Bu gün bize çifte bayram yaşattınız. Bizleri çok mutlu ettiniz. Sezonun ilk maçında böyle büyük bir takımla oynayıp, buna da galibiyetle başlamak ve maç içindeki heyecanı anlatmak imkansızdı. Özellikle son periyotta yapmış olduğunuz savunma ile rakibinize geçit vermediniz. Sizleri tebrik ediyorum. Bu gün bizlerin bayramıydı, bize çifte bayram yaşattınız. Bu yüzden teknik ekibin sizlere verdiği primin iki katı pirim sözü veriyorum. Hepinizi tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

ATİLLA KESİN: "İYİ SAVUNMA MAÇI GETİRDİ"

Ceyhan Belediyespor Antrenörü Atilla Kesin ise Türkiye Kupası'ndan şansız bir şekilde elendiklerini belirterek, "Bugün iyi maç çıkarttık. Güçlü rakibimizi 55 sayıda tutarak maçı kazanmasını bildik. Sporcularımı tebrik ediyorum" dedi.

ROBERTO INIQUEZ: "BU MAÇTAN KENDİMİZE DERSLER ÇIKARACAĞIZ"

Fenerbahçe Başantrenörü Roberto İniquez ise istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını ifade ederek, "Bugün Fenerbahçe gibi oynamadık. Çok kötüydük bu yüzden de yenilgi kaçınılmaz oldu. Lig yeni başladı, bu maçtan kendimize dersler çıkartarak önümüzdeki maçlara daha iyi hazırlanacağız" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement