"Türkiyemiz 2024'e Hazır" - Son Dakika
Spor

"Türkiyemiz 2024'e Hazır"

"Türkiyemiz 2024\'e Hazır"

İrlanda Cumhuriyeti ile Antalya’da oynadığımız özel maçta gerçekleştirilen UEFA EURO 2024 koreografisi büyük beğeni topladı. Sosyal medyada, “Türkiyemiz bu coşkuya hazır. 2024 ülkemize yakışır” yorumları yapıldı.

27.03.2018 02:37

A Milli Takımımızın, İrlanda Cumhuriyeti'ni 1-0 yendiği hazırlık müsabakası öncesinde Antalya Stadyumu tribünlerinde gerçekleştirilen UEFA EURO 2024 koreografisi büyük beğeni kazanırken, futbolseverlerin Türkiye'nin bu dev organizasyonu alacağına dair inancı her geçen gün artıyor.

Koreografide Türkçe ve İngilizce olarak, "Futbolun sevgisini, coşkusunu, heyecanını birlikte paylaşalım" mesajı tüm dünyaya iletilmişti. Sosyal medyada çok büyük ilgi gören koreografi ve paylaşımlar dünya çapında beğeni topladı.

Kampanya sürecek

Türkiye'nin birbirinden modern statları, tarihi dokuya sahip şehirleri, misafirperverliği, alt yapısı ve futbol coşkusu ile 2024'ü hak ettiği görüşü savunulurken, "Türkiyemiz bu coşkuya hazır. 2024 ülkemize yakışır" görüşleri dile getirildi. 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası için Almanya ile büyük bir yarış içinde olan Türkiye, eylül ayında belli olacak ev sahipliği için önümüzdeki dönemde tanıtım kampanyalarını tüm hızıyla sürdürecek.

]

]

]

]

]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor 'Türkiyemiz 2024'e Hazır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement