Tuzlaspor, Giresunspor'u mağlup ederek milli araya moralli girdi - Son Dakika
Spor

Tuzlaspor, Giresunspor'u mağlup ederek milli araya moralli girdi

Tuzlaspor Teknik Sorumlusu Gürkan Kocabıyık, Giresunspor'u 3-1 mağlup ettikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, önemli bir galibiyet aldıklarını ve milli araya moralli girdiklerini belirtti. Kocabıyık, takımın iyi mücadele ettiği maçlarda istedikleri sonuçları alamadıklarını ancak bugün gol pozisyonlarını da değerlendirerek 3-1'lik bir galibiyet elde ettiklerini söyledi. Oyuncularını kutlayan Kocabıyık, milli araya moralli ve hazır bir şekilde gireceklerini ifade etti.

11.11.2023 15:58

- Gürkan Kocabıyık: "Önemli bir galibiyet aldık"

İSTANBUL - Tuzlaspor Teknik Sorumlusu Gürkan Kocabıyık, Giresunspor galibiyetiyle milli araya moralli girdiklerini belirterek önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Trendyol 1. Lig'in 12. haftasında Tuzlaspor, konuk ettiği Giresunspor'u 3-1 mağlup etti. Karşılaşma sonrası basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Tuzlaspor Teknik Sorumlusu Gürkan Kocabıyık, "Geçtiğimiz 3 haftalık periyotta iyi oynadığımız maçlarda istediğimiz galibiyeti alamadık. Üzerimizde baskı oluşmaya başlamıştı. Bugün çok önemli bir galibiyet aldık. Daha önceki maçlarda da takım olarak iyi mücadele ediyorduk, bugün mücadelenin yanında gol pozisyonlarını da değerlendirerek 3 gollü bir galibiyet aldık. Milli araya da hem moralli hem kendimizi hazırlayacağımız bir dönem olacak. Önemli bir galibiyetti, oyuncularımızı kutluyoruz" diye konuştu.

Tuzlaspor, Giresunspor\'u mağlup ederek milli araya moralli girdi
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tuzlaspor, Giresunspor'u mağlup ederek milli araya moralli girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement