U-20'deki C Grubu Takımlar Rize'de İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Spor

U-20'deki C Grubu Takımlar Rize'de İncelemelerde Bulundu

U-20\'deki C Grubu Takımlar Rize\'de İncelemelerde Bulundu

Türkiye'de 21 Haziran–13 Temmuz'da yapılacak FIFA U-20 Dünya Kupası'nda bazı maçlarını Rize'de oynayacak takımların temsilcileri, Yeni Şehir Stadyumu'nda incelemelerde bulundu.

27.03.2013 16:26

Türkiye'de 21 Haziran–13 Temmuz'da yapılacak FIFA U-20 Dünya Kupası'nda bazı maçlarını Rize'de oynayacak takımların temsilcileri, Yeni Şehir Stadyumu'nda incelemelerde bulundu.

Rize'ye gelen Türkiye U-20 takım menajeri Tamer Güngör, Avustralya menajeri Simon Roberts, Kolombiya teknik direktörü Carlos Alberto Restrepo, El Salvador takım menajeri Ernosto Gochez Martinez Giovani, Rize Yeni Şehir Stadı'nda incelemelerde bulundukutan sonra açıklamalardoa bulundu. Türkiye' nin de yer aldığı C grubundaki Avustralya'nın menajeri Simon Roberts, stadı çok iyi bulduğunu söyledi, "Güzel bir şehirde maç oynayacağımız için sabırsızlanıyorum" dedi.

KOLOMBİYA: "TÜRKİYE ÇOK GÜÇLÜ BİR TAKIM"

Kolombiya U-20 teknik direktörü Carlos Alberto Restrepo ise Trabzon ve Rize'deki tesislerin çok güzel olduğunu belirterek turnuvada ellerinden geldiği kadar başarılı olmak istediklerini söyledi. Türkiye'nin çevresindeki ülkelerden Kolombiyalı taraftarların Rize ve Trabzon'a gelmesini beklediklerini ifade eden Restrepo, "Türkiye saygı duyduğumuz ve ciddiye aldığımız bir ekip. Çok güçlü bir takım. Türkiye'nin ev sahibi olma avantajı var. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız" diye konuştu.

TÜRKİYE: EV SAHİBİ AVANTAJIMIZI İYİ DEĞERLENDİRECEĞİZ

Türkiye U-20 takım menajeri Tamer Güngör ise ev sahibi olma avantajları olduğunu belirterek, "Bu avantajımızı en iyi şekilde değerlendirerek en iyi sonuçlar almaya çalışacağız. Umarım her şey bizim ve ülkemiz için hayırlı olur" değerlendirmesinde bulundu.

FOTOĞRAF - Rize

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor U-20'deki C Grubu Takımlar Rize'de İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement