U14 Milli Takımı Tarihinde İlk Maçına Çıkacak - Son Dakika
Spor

U14 Milli Takımı Tarihinde İlk Maçına Çıkacak

U14 Milli Takımı Tarihinde İlk Maçına Çıkacak

U14 Milli Takımı, kuruluş çalışmalarını tamamlayarak tarihindeki ilk maçını oynamak için bugün kampa giriyor.

21.12.2012 11:22  Güncelleme: 11:26

Milli Takımların en küçük yaş grubu olan U14 Milli Takımı, kuruluş çalışmalarını tamamlayarak tarihindeki ilk maçını oynamak için bugün kampa giriyor. Teknik direktör Mehmet Hacıoğlu yönetimindeki U14 Milli Takımı, 1999 doğumlu oyunculardan oluşuyor.

Türkiye'nin U14 Milli Takımı'nı oluşturan sayılı ülkelerden biri olduğunu belirten Mehmet Hacıoğlu, "Avrupa'da şimdilik 4 ülkenin U14 Milli Takımı var. Biz de son 3 ayda yoğun bir eleme süreci geçirdik. İlk aşamada Eylül ayında 14 Yaş Altı Türkiye Seçmeleri'ni yaptık. Bursa, İzmir, Samsun, Ankara, Sakarya, Antalya, İstanbul, Trabzon, Malatya, Erzurum, Adana ve Kayseri bölgelerinden katılan takımların maçlarında seçme havuzu oluşturuldu" dedi.

Türkiye seçmelerini Ekim ayında Almanya'da yapılan Avrupa seçmelerinin takip ettiğini belirten Hacıoğlu, "Buradaki elemelere de Almanya, İsveç, İsviçre, Hollanda, Belçika ve İngiltere'de yaşayan Türk futbolcuları katıldı. Son olarak da Kasım ayında İstanbul'da yaptığımız hazırlık kampına; Eylül ayında Türkiye'de, Ekim ayında da Almanya'da yapılan seçmelerde başarılı olan futbolcular katıldı. Kasım kampımızda 20 ismi belirledik. Bu 20 gencimiz, gelecek hafta Trabzon ve Rize'de oynanacak Gürcistan maçlarında ilk defa milli formayı giyme onurunu yaşayacak" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor U14 Milli Takımı Tarihinde İlk Maçına Çıkacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement