UEFA'nın Yazısı G.saray'a Ulaştı! - Son Dakika
Spor

UEFA'nın Yazısı G.saray'a Ulaştı!

UEFA\'nın Yazısı G.saray\'a Ulaştı!

- SPORX - Galatasaray'ın Didier Drogba transferinde Schalke ve UEFA arasında sıcak gelişmeler yaşanıyor.

25.02.2013 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- SPORX - Galatasaray'ın Didier Drogba transferinde Schalke ve UEFA arasında sıcak gelişmeler yaşanıyor. Schalke tarafından yapılan itirazı değerlendiren ve konunun 27 Şubat'ta görüşüleceğini belirten UEFA'nın konu hakkında Galatasaray'a da resmi bir yazı yolladığı öğrenildi.

UEFA tarafından gönderilen yazının içeriğinde Schalke'nin Drogba konusunda bir başvurusunun olduğu ve bu konu hakkında Galatasaray'ın 'şayet varsa' düşüncelerini ve görüşlerini UEFA'ya bildirmesi gerektiği belirtildi. UEFA'dan yazıyı alan Galatasaray'ın bu konudaki tavrı ise oldukça net! Didier Drogba'nın transferi konusunda hiçbir usulsüzlüğün yapılmadığı konusunda çok net düşüncelere sahip olan Galatasaray'ın bu konudaki tavrına CAS hakimi Kısmet Erkiner ve UEFA Tahkim Kurulu Üyesi Levent Bıçakcı da destek verdi. Didier Drogba konusunda kim, ne dedi? Galatasaray ceza alır mı? İşte görüşler...

ORTAK GÖRÜŞ: "BİR ŞEY ÇIKMAZ" SEDAT DOĞAN: "Galatasaray, bu transferde usulsuzlük yapmamıştır. UEFA kuralları neyi gerektiriyorsa onu yaptık ve açıkcası bu konuda çok rahatız. Tüm işlemlerimizi hukuki çerçevelerde gerçekleştirdik. BÜLENT TULUN: "Drogba konusunda hiçbir problem yok, Schalke sadece provoke etmeye çalışıyor. Schalke'nin iddiası tam bir saçmalık" ALİ DÜRÜST: "Drogba'nın lisansı konusunda bir sıkıntımız yok. Biz, hukuksal olarak üzerimize düşenlerin tamamını yaptık." KISMET ERKİNER:  "Schalke, Drogba itirazından bir sonuç alamaz. Schalke'nin esas amacı, Galatasaray üzerinde baskı yaratmak." LEVENT BIÇAKCI:  "Galatasaray, Şampiyonlar Ligi listesini UEFA'ya zamanında teslim etti ve bu nedenle de Schalke'nin itirazından sonuç alınmaz." CEYLAN ÇALIŞKAN: "Biz Drogba'nın ismini 30 Ocak'ta UEFA'ya bildirdik. UEFA da yapılan yazışmalara bu tarihi şerh düştü. Her şeyi kuralına uygun yaptık. FIFA zaten lisansı verdi. UEFA da bu şerhten sonra lisanı yürürlüğe koydu."

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor UEFA'nın Yazısı G.saray'a Ulaştı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement