Ünal Aysal, Mancini'yi Gönderen 2 Futbolcuya Sinirlendi - Son Dakika
Spor

Ünal Aysal, Mancini'yi Gönderen 2 Futbolcuya Sinirlendi

Ünal Aysal, Mancini\'yi Gönderen 2 Futbolcuya Sinirlendi

Galatasaray Başkanı Aysal'ı, takımdaki 2 Türk futbolcunun "Mancini'ye tavrımızı koyduk, onu biz gönderdik." sözleri çılgına çevirdi.

29.06.2014 16:18

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın 'disiplin' denilince akla gelen ilk ekol olan 'Alman teknik adam' ısrarının temel sebeplerinden takımdaki yıldızların yüksek egosu olduğu ortaya çıktı.

"TAVRIMIZI KOYDUK, ONU BİZ GÖNDERDİK"

Fanatik'in haberine göre; Mancini sonrasında yol haritası belirlemeye çalışan Sarı-Kırmızılılar'ın patronu, kulağına gelen bir haberle çılgına döndü. Kurumsal yapı ve 'patron-eleman' ilişkisine dair vurgularıyla dikkat çeken Aysal, takımın 2 Türk yıldızının Mancini'nin arkasından, "Tavrımızı koyduk, onu biz gönderdik" dediğini duydu.

ERDAL KESER'E TALİMAT VERDİ

İlk başlarda söylenti diyerek durumu geçiştiren ve fazla takılmayan Başkan, sağlam kaynaklardan bu bilgiyi teyid edince çok öfkelendi ve sportif direktörlük görevine getirdiği Erdal Keser'e talimatı verdi:

"Burası Galatasaray Kulübü. Profesyonel sözleşme imzalayan sporcular nasıl böyle konuşabilir? Bana eli sopalı, bu futbolcuların egosunu aşacak bir hoca bul."

AYSAL İLK FIRSATTA UYARACAK

Çok sevip güvendiği ve takımda ekstra sorumluluklar almasını istediği 2 yıldızının tavrıyla şoke olan Aysal'ın futbolcularını da ilk fırsatta bizzat uyaracağı ifade edildi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Ünal Aysal, Mancini'yi Gönderen 2 Futbolcuya Sinirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement