Uruguaylı Yıldız Galatasaray'a mı Geliyor? / İşte Sneijder'in Alternatifi - Son Dakika
Spor

Uruguaylı Yıldız Galatasaray'a mı Geliyor? / İşte Sneijder'in Alternatifi

Uruguaylı Yıldız Galatasaray\'a mı Geliyor? / İşte Sneijder\'in Alternatifi

Yeni teknik direktörünü açıklamaya hazırlanan Galatasaray’da transferde bir son dakika gelişmesi yaşanıyor.

03.07.2014 08:09

Sarı kırmızılılar gelecek sezonun planlamasını yaparken ince eleyip sık dokuyor. Takımdaki yıldızlarına teklifler alan Galatasaray yönetimi yıldız futbolcusu Sneijder’in iyi bi teklif alıp ayrılmasına karşılık alternatifini belirledi.

Uruguaylı hazır kıta

Galatasaray’ın U20 Dünya Kupası’ndan bu yana tekip ettiği ve transfer listesinde bulundurduğu Uruguay’ın genç yıldızı Giorgian De Arrascaeta sarı kırmızılıların tekrar gündeminde. Hollandalı Wesley Sneijder’in takımdan ayrılması olasılığına karşın Galatasaray yönetiminin 10 numara alternatifi Uruguaylı futbolcu olacak.

Anlaşıldı denmişti

Uruguay basının sezon devam ederken yaptığı haberlerde Galatasaray’ın oyuncuyla ilgilendiği hatta kulübü Defonsor Sporting’le anlaşıldığı yaz transfer döneminde de İstanbul’a geleceği iddia edilmişti.

Ancak iddialar boş çıkmış ve oyuncunun transferiyle ilgili somut bir gelişme yaşanmamıştı. Ancak sarı kırmızılı yönetimin listesinde bulunan isim için scout ekibinden aldığı olumlu bilgiler ve bu sene göstermiş olduğu müthiş performans oyuncunun tekrar gündeme gelmesine sebep oldu.

Wesley Sneijder giderse görüşmeler başlayacak

Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder için gelebilecek iyi bir teklifi değerlendirebileceklerini her fırsatta dile getiren başkan Ünal Aysal’ın Sneijder giderse yerine düşünülen Arrascaeta’yı yeni teknik adamla değerlendirip transferini gerçekleştirmeye çalışacak.

Bu sezon Uruguay’ın Defonsor Sporting takımında harikalar yaratan 20 yaşındaki Orta saha oyuncusu çıktığı 52 maçta 12 gol attı ve 13 asist yapma başarısı gösterdi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Uruguaylı Yıldız Galatasaray'a mı Geliyor? / İşte Sneijder'in Alternatifi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement